Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 27 Temmuz Pazartesi 157. bölümde bir çocuk gelin olayı daha

Aşk Bir Rüya 27 Temmuz Pazartesi 157. bölümde bir çocuk gelin olayı daha

tarafından ker_def

Kanal 7’de yayınlanmakta olan Aşk Bir Rüya dizisinin 27 Temmuz Pazartesi günü yayınlanacak olan 157. bölümünde Bani çocuk gelin mi olacak? Daha önce de Hint dizilerinde yer alan çocuk gelin olaylarına sosyal medyada tepki vardı. Bu bölüme de benzer bir tepki olur mu, merak ediliyor.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ailesini Şankar’dan kurtarmayı başarır fakat başına çok daha kötü bir olay gelir. Thapki ve Bihan kızları Bani’yi Mayi’nin elinden kurtarabilecek mi? Thapki ve Bihan en sonunda Şankar’a gerçekleri anlattırmayı başarır. Tüm aile Şankar’ın yaptıklarını duyunca şok olur ve onun hapse atılmasını sağlar.

Başlarındaki belalardan kurtuldukları için bir kutlama yapmak isteyen Pandey ailesi bir köye gider. Köyde herkesin korktuğu bir kadın oğlunu evlendirmek için hazırlık yapar. Oğlu ise Bani’yi görür ve onunla evlenmek istediğini söyler.

Annesi Mayi bunun üzerine Bani’yi kaçırır ve oğluyla evlendirmek için evine götürür. Thapki ve Bihan ise kızlarının başına geleni öğrenince şok olur. Bihan kızını çocuk gelin olmaktan kurtarabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ her gün 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Ma nish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik