Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 31. Bölüm Fragmanı – 19 Mart Perşembe

Aşk Bir Rüya 31. Bölüm Fragmanı – 19 Mart Perşembe

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya – Thapki Pyaar Ki 19 Mart Perşembe tarihli 31. bölümüyle ekrandaki yerini alacak.Dizinin yeni bölümünden ilk detayları videoda bulabilirsiniz.

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında… Son yayınlanan 30. bölümde neler yaşanmıştı? Yeniden hatırlayalım: Bihan Dhruv ve Thapki’yi birleştirme kararı alır. Onları bir araya getirmek isteyen Bihan’ın planları işe yarayacak mı?

Thapki’nin hayatı tehlikeye girer fakat Bihan zamanında yetişerek onu kurtarır. Thapki kendine geldiğinde Bihan’a teşekkür eder. Kaza sayesinde Dhruv’un Thapki’yi ne kadar sevdiğini anlayan Bihan annesinden gizli onları birleştirmeye karar verir. Bihan Thapki ve Dhruv’u yan yana getirmek için bir plan hazırlar. İki ailenin de yer alacağı bir basketbol müsabakası düzenleyen Bihan, Dhruv ve Thapki’nin kaptan olmasını sağlar. Bihan’ın hazırladığı bu plan işe yarayacak mı?

Dizinin genel hikayesi: Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh
Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khanna, Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat
Tür: Dram , Romantik
Yapımı: 2015 – Hindistan