Ana sayfa Dizi İzle Aşk Bir Rüya 8 Mayıs Cuma 79. bölümde Thapki ve Rihan suçlunun peşine düşüyor

Aşk Bir Rüya 8 Mayıs Cuma 79. bölümde Thapki ve Rihan suçlunun peşine düşüyor

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinin 8 Mayıs Cuma günü yayınlanacak olan 79. bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor. Thapki ve Rihan suçlunun peşine düşüyor.

Aşk Bir Rüya’da bu akşam Thapki ve Bihan suçluyu bulmak için kolları sıvar. Bihan yeniden ailesiyle birlikte mutlu olabilecek mi?

Bihan’ın aklına Balu’nun hayatını kurtarmak için bir yol bulur. Thapki’yle birlikte fikirini uygulamaya koyulan Bihan babasının kurtulduğunu öğrenince çok mutlu olur. Thapki Balu’yu yaralayan kişinin bir başkası olduğunu savunur ve güvenliği için eve getirilmesini sağlar.

Thapki gerçek suçluyu ortaya çıkarmak için Dhruv’dan yardım ister. Suçluya yaklaşan Thapki ve Bihan son anda onu ellerinden kaçırır. Thapki umudunu yitiren Bihan’a destek olmaya çalışır. Bihan ve ailesi eski günlerine dönebilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki’nin kalpleri ısıtan öyküsü ‘Aşk Bir Rüya’ hafta içi 21:30, hafta sonu 21:00’de Kanal 7 ekranlarında…

Yönetmen: Ranjan Kumar Singh, Mayank Gupta Vaibhav ve Vansraj Singh

Oyuncular: Jigyasa Singh, Manish Goplani, Ankit Bathla, Sheena Bajaj, Monica Khann,a Jaya Battacharya, Jairoop Jeevan, Sabina Jat

Tür: Dram , Romantik

Yapımı: 2015 – Hindistan