Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk Mantık İntikam dizisinin başarıları katlanarak artıyor!

Aşk Mantık İntikam dizisinin başarıları katlanarak artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Aşk Mantık İntikam isimli romantik komedi dizisi yaz döneminin en başarılı dizisi olarak gözüküyor… Fox TV’de yayınlanan dizinin şimdiye kadar 10 bölümü yayınlandı.

Geçtiğimiz gün tüm kişiler kategorisinde yine birincilik elde eden dizi, yaz döneminde en çok izlenen yapım olma başarısını sürdürüyor. Burcu Özberk ile İlhan Şen ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin sosyal medya başarısına da dikkat çekmekte yarar var.

Aşk Mantık İntikam’ın fragmanları youtube platformunda milyonlarca kez izleniyor… Örneğin sadece 24 saat içinde Aşk Mantık İntikam’ın 11. bölüm 1. fragmanı 3,5 milyon görüntülenme elde etti.

Youtube kanalında 1 milyon aboneye kısa sürede ulaşan diziden yayınlanan her görüntü büyük ilgi görmeye devam ediyor. Youtube kanalı 27 Nisan tarihinde açılan dizinin 4 ay gibi bir sürede 322 milyondan fazla görüntülenme elde etmesi de başarının bir başka kanıtı olarak görünüyor…

Aşk Mantık İntikam yoluna kış döneminde de devam edecek bir yapım konumunu koruyor. Burcu Özberk’in bundan önceki romantik komedi dizilerinin de uzun süreli olduğunu hatırlatmakta fayda var. Ünlü oyuncu, artık bu türdeki dizilerin en tecrübeli ismi olarak görünüyor.

Burcu Özberk’in hikaye dinamiğini ve oyunculuk performansını artık çözdüğü romantik komedi yapımlarının ömrü uzun oluyor.