Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi dizisi, gelecek hafta final yapıyor! Finalde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!

Aşk ve Mavi dizisi, gelecek hafta final yapıyor! Finalde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor!

tarafından zk zk
Başrollerinde Keremcem, Burcu Kıratlı ve Kenan Bal’ın oynadıkları Aşk ve Mavi dizisi, 16 Kasım Cuma akşamı ekrana gelecek olan 78. bölümde final yapacak.

Mavi ve Yaman arasındaki ilişki daha da gelişmeye başlamıştır. Ancak Mavi, artık görüşmek istemediğini söyler. Yaman bu sözlere çok şaşırır.

Bu arada Fazıl, Cemal’e silah çekerek Ali’yi onun öldürdüğünü söyler ve silahı ateşler.

Aşk ve Mavi dizisi, gelecek hafta final yapıyor! Finalde izleyiciyi büyük bir sürpriz bekliyor! 7

Aşk ve Mavi dizisinden bir kaç bölüm önce Emrah ayrılmıştı. Ali karakterinin ölmesiyle birlikte Keremcem’in oynadığı Yaman karakteri diziye dahil oldu. Dizinin reytingleri bir miktar artsa da kanal final kararı vermişti.

Dizi, gelecek hafta yayınlanacak 78. bölümle ekrana veda ediyor.

İşte final bölümü fragmanı:

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Cemal ve İsmet, annelerini öldüren Elmas’a öfke doludurlar. Onu adalete teslim etmek istemezler. Eve dönen Elmas’ı yakalayıp ormanlık bir alana götürürler. Cemal, Elmas’ın cezasını kendi elleriyle vermek istemektedir.

Mavi, yanında çalışan kızlardan birinin eşinden şiddet gördüğünü öğrenince kızı bu beladan kurtarmak ister ancak kızın kocası Mavi’nin başına bela olur.

Yaman, Mavi’ye yardım etmeye karar verir. Yüksel, bu duruma çok bozulur.

Cemal’i takip eden Galip önemli bir bilginin sahibidir. Ona yolladığı bir zarf Cemal’in dünyasını başına yıkar. Cemal için kabus dolu günler başlar.