Ana sayfa Dizi Haberleri Ufak Tefek Cinayetler’de, Arzu’yu anmak isterken fena faka basacaklar!

Ufak Tefek Cinayetler’de, Arzu’yu anmak isterken fena faka basacaklar!

tarafından zk zk
Televizyongazetesi/Analiz
Star TV’nin sevilen dizisi Ufak Tefek Cinayetler’in 41. bölümünde ilginç gelişmeler yaşanacak.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Aslıhan Gürbüz, Osman Sonant, Bade İşçil ve Mert Fırat’ın oynadıkları dizinin yeni bölümünde Mehmet, Arzu ile ilk evlendikleri dağ evinde bir anma düzenleyecek.

Dizinin 41. bölüm tanıtımı yayınlandı. Mehmet, oraya tüm Sarmaşık sakinlerini çağırıyor. Asıl amacı Arzu’nun katilini bulmak.

Burcu, oraya gitmek konusunda ayak direse de Oya, gelmemesinin dikkat çekeceğini söyleyerek onu gitmeye razı edecek.

Bu arada anma töreninin davetsiz bir misafiri daha olacak. Komiser Kemal, bu topluluğu bir arada bulmuşken onları Arzu cinayetiyle ilgili sorgulamaya başlayacak ve ortaya kirli çamaşırlar bir bir dökülecek.

Dağ evinin bahçesinde düzenlenen yemekte bir araya gelenler, Arzu hakkında öyle şeyler söyleyecek ki herkes çok şaşıracak. Burcu, Arzu’nun manyak olduğunu söylerken, Pelin de onun Edip’in katili olduğunu itiraf edecek.

Komiser Kemal, ‘Yarın karanlık hayatınızın ilk sabahına uyanacaksınız’ sözleriyle herkes için zor bir süreç başladığına işaret edecek.

Bu arada tanıtımda dikkat çeken bir ayrıntı daha vardı. Mehmet’in bir arabayı uçuruma doğru ittiği görüldü.

Ufak Tefek Cinayetler'de, Arzu'yu anmak isterken fena faka basacaklar! 7

YENİ BÖLÜM ÖZETİ
Sarmaşık sakinleri gafil avlanıyor!

Arzu’nun gizemli ölümü, Sarmaşık sakinlerini dağ evinde buluşturuyor. Görünürde alabildiğine duygusal, masum bir anma buluşması. Mehmet, Arzu’nun intikamını almak için orada. Diğerlerinin de hiç de masum olmayan başka hesapları var. Ancak davetsiz bir misafir ansızın çıkageliyor ve hepsini gafil avlıyor! Bütün suçlar ortalığa saçılıyor. Yaptıkları herşeyin nihayet cezasını çekecekler.

Merve’nin özlemiyle yanıp tutuşan Kerim, var gücüyle Merve’yi bulmaya çalışıyor ve yaşadıkları aşktan yola çıkınca buluyor! Hiç vakit kaybetmiyor, kraliçeyle buluşmak için.