Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezonun en çok konuşulacak konusu ortaya çıktı!

Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezonun en çok konuşulacak konusu ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Cumartesi akşamlarının sevilen dizilerinden olan Kardeşlerim, izleyicileri iki sezondur çok etkili duygularla sürüklüyor. Dizinin genç oyuncuları ile birlikte tecrübeli isimler de çok önemli rollerde bulunuyor. Aslı Mavitan da Ayla karakteri ile dizinin daha neşeli, eğlenceli tarafında yer alıyor.

Ayla karakteri kendisine has ve farklı bir kadın. Oyuncu, Ayla’nın sinsi ve kurnaz gibi gözükmesine rağmen daha çok naif ve saf bir kadın olduğunu ifade etti. Kardeşlerim dizisinde 3 kadın karakteri, Akif’e karşı birlik kurdu. Suzan, Ayla ve Nebahat karakterlerinin kurduğu bu kadın dayanışması da gerçek hayata olan benzerliği nedeniyle çok ilgi çekiyor. Bu üç kadının dayanışması Akif üzerinde başarılı olabilir mi?

Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezonun en çok konuşulacak konusu ortaya çıktı! 8

Kardeşlerim dizisi hayranları en çok da kadın dayanışmasının sonuçlarını merak ediyor. Aslı Mavitan bu konuda ilk mesajı veren isim oldu. Oyuncu, “Biraz zor olacak. Çünkü üçünün de karşısında Akif var. Onu yenmek o kadar kolay değil” diye konuştu.

Bu soruyu yanıtlayan isimlerden birisi de Suzan’ı canlandıran Ahu Yağtu oldu. Oyuncu, da meslektaşı gibi bu işin zor olduğu fikrine sahip. Ahu Yağtu, “Akif çok uyanık bir adam. Bir de çok kötücül düşünebilen bir adam. Anında kötü senaryolar yazıp, planlamasını ona göre kurgulayan bir adam” dedi.

Kadın dayanışmasının Akif karşısında şansının olabileceğine değinen Aslı Mavitan, bunu da onun zaaflarını kullanarak yapabileceklerini düşünüyor.

Kardeşlerim dizisinde üçüncü sezonun en çok konuşulacak konusu ortaya çıktı! 9

Ahu Yağtu da dizideki 3 kadın karakterinin buluştuğu ortak noktanın Akif karşıtlığı olduğunu ve bir şekilde onu yenmek istediklerini belirterek, “Umarım başarılı olurlar” diye konuştu.

Kardeşlerim dizisinde 3 kadın karakterinin de intikam alma isteği mi galip gelecek yoksa Akif yine kötülükleri ile izleyicileri şaşkına mı çevirecek? İşte bu sorunun yanıtını ancak üçüncü sezonda bulabileceksiniz.