Ana sayfa Sosyal Medya Hazal Kaya, Beyonce’un sözleriyle büyük moral buldu!

Hazal Kaya, Beyonce’un sözleriyle büyük moral buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının Kasım ayında oğlu Fikret Ali’yi dünyaya getiren Hazal Kaya, doğum kiloları nedeniyle yaşadığı sıkıntıları anlattı. Hazal Kaya, bu sıkıntıları atlatma konusunda Beyonce’un sözlerinin kendisini çok olumlu etkilediğini anlattı.

Hazal Kaya, Beyonce’un ikiz bebeklerini dünyaya getirmesinden sonra hızla kilo vermesinin ardından yaptığı açıklamalardan etkilendiğini anlattı.

İbrahim Selim’in youtube programında konuşan Hazal Kaya’nın şu sözleri dikkat çekti: “Beyonce ikiz doğurdu, Vogue’a röportaj vermiş. Doğumdan sonra, onları okuyunca o kadar iyi hissettim ki. Kadın korkunç bir kilo almış. Hamileliğinde bir sürü de sağlık problemi yaşamış! Çok hızla kilo verip konserlerine çıkmış. Sonra demiş ki, ‘3 tane çocuğum var benim. 40 yaşındayım. Performans sergileyebiliyorsam kimse benim kilomdan bahsetmesin’ diye röportaj vermiş.”

Hazal Kaya, kendisinin de bu konuyu gündeme getirerek başka kadınlara örnek olmak istediğin ifade etti. Oyuncu doğum sonrasında Beyonce’un sözlerinin kendindeki pozitif etkiyi şöyle anlattı:

“O kadar etkilendim ki ondan.Doğum sonrası ben de aldığım kiloları psikolojik olarak onunla hafiflettim. “