Ana sayfa Dizi Haberleri Aşk ve Mavi’de öyle bir Emrah sahnesi vardı ki, ‘bu kadar da yağcılık olmaz’ dedirtti!

Aşk ve Mavi’de öyle bir Emrah sahnesi vardı ki, ‘bu kadar da yağcılık olmaz’ dedirtti!

tarafından ker_def
Televizyon Gazetesi Analiz

Aşk ve Mavi dizisinin 5 Ekim Cuma akşamı yayınlanan 72. bölümünde Emrah’ın canlandırdığı Ali karakteriyle ilgili çok ilginç bir sahne vardı.

Ali karakterinin karizmasının anlatıldığı sahnede sanki Emrah’ın oyunculuğuna yönelik eleştirilerde bulunanlara yanıt veriliyordu.

Hatırlanacağı gibi usta oyuncu Cihat Tamer, geçtiğimiz günlerde Emrah’ın oyunculuğuyla ilgili olumsuz ifadeler kullanmıştı. Emrah’ın bu duruma tepkisi de sert olunca, magazin gündeminde Cihat Tamer-Emrah kavgası yaşanmıştı.

Aşk ve Mavi dizisinin 72. bölümünde sanki bu tartışmalara yanıt gibi Ali karakterinin Karizmasına yönelik sahneler gelince izleyicilerin da aklına Emrah’ın oyunculuğuna yönelik eleştiriler geldi.

Aşk ve Mavi senaristleri Emrah’a destek için özellikle mi bu sahneyi yazdı, yoksa çok mu önceden planlanmıştı bilemiyoruz. Ancak Youtube’da dizinin sayfasında yapılan paylaşımdaki kapak görselinde bile “Adam Karizma” ifadelerine özellikle yer verilmişti.

Ancak ilk görünüş itibariyle Emrah’ın oyunculuğunun Aşk ve Mavi dizisinde övülerek bu tartışmalara yanıt verilmesi iması bulunuyor.

İşte dizideki o sahneler: