Ana sayfa Sosyal Medya Yabani dizisi ile zirveye çıkan Halit Özgür Sarı hayranlığı yurt dışını da etkisi altına aldı

Yabani dizisi ile zirveye çıkan Halit Özgür Sarı hayranlığı yurt dışını da etkisi altına aldı

tarafından ker_def

Kardeşlerim dizisinde Kadir karakteri ile milyonlarca izleyiciyi kendisine hayran bırakan ama projeden erken ayrılması ile de herkesi üzen Halit Özgür Sarı, kariyerinde en başarılı dönemini yaşıyor.

Oyuncu, 2018 yılında Diriliş Ertuğrul dizisi ile başladığı kariyer yolculuğuna; Hakan Muhafız, Şampiyon, Kırmızı Oda, Kardeşlerim, Gizli Saklı ve son olarak da Yabani dizisi ile devam ediyor.

Kısa sürede milyonlarca hayran kazanan, popülerliğini Türkiye’nin dışına taşırarak yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi bulunan Halit Özgür Sarı, Arap ülkelerinde de çok yakından takip edilen bir isim haline geldi.

Yabani dizisi başrol oyuncusu Halit Özgür Sarı, bir marka işbirliği ile Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da büyük bir coşku ile karşılandı.

Bir alışveriş merkezinde, binlerce insanın katılımıyla düzenlenen etkinlikte hayranları Halit Özgür ile tanışmak için uzun saatler boyunca bekledi.

Oyuncu, kariyerinin en iyi döneminde yer alıyor ve hayranları da her projesinde kendisine destek olmak için sosyal medyada güçlü bir etkileşim yaratmaktan çekinmiyor.