Ana sayfa Günlük Burç Yorumları ASLAN burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı aşkta olumlu mesajlar verdi!

ASLAN burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı aşkta olumlu mesajlar verdi!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli bilgiler sunmakta.

Sayarı, 14-21 Ocak haftası için de burç yarımlarında bulundu. Burcunuz ne diyor? Burçlara göre bu haftanın önemli konu başlıkları ve diğer detayları Sayarı’nın açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 14-21 Ocak haftası için ASLAN BURCU’na önemli tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

Sevgili aslanlar, hiç ummadığınız bir yerde eskiden karşınızda olan biri karşınıza çıkabilir. Son  zamanlarda aldığınız kararlarda istediğiniz her şey gerçekleşecek. Çevrenizle olan bağlarınızın kopmamasına dikkat edin. Bu hafta uykusuzluğa, strese dikkat edin. Uykusuzluğunuzun sebebi yoğun stresiniz olabilir. Siz siz olun düşünerek konuşun. Hiç söylenmeyecek bir söz sarf edebilir, yılların dostluğunuzdan olabilirsiniz. Son zamanlarda eğitiminiz kariyerinizi geliştirmek için uzun çaba sarfediyordunuz.

Bu hafta bu çabalarınızın karşılığını alacaksınız. Maddi açıdan güvene sahip olacaksınız. İşsiz olan Aslan burçları için arınma aydınlanma, önceden başvurduğunuz işlerden haber gelecektir.Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ilişkiler, ortaklıklar, partnerinizle ilgili konular olabilecektir. Bazılarınız işlerinizi ortak ve destek yardımı ile halledebilecekken, bazılarınız ise evlilik dahil her türlü yeni ortaklık, imza gerektiren konular oldukça ön planda olacaktır.

Bu bir aylık süreçte ortaklık imzaları atabilir, evlilik adına adımlar atabilir veya ciddi güzel bir ilişkiye adım atabilir, partnerinizden güzel destekler alabilirsiniz. Aslında daha çok bu etkileşim sizi yaşamda destek istediğiniz anda her türlü desteği bulmanız konusunda destekleyici olacaktır. Keza bu bir aylık dönemde odağınız ortağınız veya eşinize ait kariyer durumları da olabileceğine işaret etmekte.Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.Bu süreçte finansal açıdan şansınızı çok fazla zorlamamanızda fayda var.

Maddi olarak risk almak için zemin çok müsait değil, şartlar ve koşullar her an değişebilir. Kumardan ve borsadan uzak durulması gereken bir dönem. Hatalı kararlar yüzünden zarar edebilirsiniz.Özel hayatınızda da aynı şekilde risk alınmamasında fayda var. Özel hayata ilişkin hayal kırıklıkları oluşabilir. Olmayacak insanların peşinden sürüklenmeyin özel anlamda. Beğendiğiniz kişileri gözünüzde aşırı büyütüp sonrasında üzülmeyin. Gerçeklerle bağınızı koparmayın.