Ana sayfa Günlük Burç Yorumları BAŞAK burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı pembe tablo çizdi!

BAŞAK burcu 14-21 Ocak haftalık burç yorumunda Nuray Sayarı pembe tablo çizdi!

tarafından ker_def

Ünlü astrolog Nuray Sayarı, haftalık burç yorumlarıyla takipçilerine önemli bilgiler sunmakta.

Sayarı, 14-21 Ocak haftası için de burç yarımlarında bulundu. Burcunuz ne diyor? Burçlara göre bu haftanın önemli konu başlıkları ve diğer detayları Sayarı’nın açıklamalarıyla ortaya çıktı.

Beyaz TV ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Hayatta Her Şey Var programına konuk olan Sayarı, 14-21 Ocak haftası için BAŞAK BURCU’na önemli tavsiyelerde bulundu. İşte o açıklamalar:

Sevgili Başaklar nihayet her şey hayatınızda yoluna girecek. Maddi konularda kaygılarınız yersiz. Özel hayatınızda nihayet her şey yoluna giriyor. İçinizden gelen sesi dinleyin, bildiğinizden şaşmayın. Önümüzdeki bir aylık dönemde odaklanacağınız konular; ; çalışma ortamı, sağlığınız, günlük rutin işlerinizle ilgili olacaktır. Bu bir aylık süreçte mesela check up’tan geçebilirsiniz, diyetisyenle veya bir spor hocası ile görüşebilir profesyonel destek alabilirsiniz.

Bu bir aylık süreçte iş görüşmelerine gidebilirsiniz. Yeni iş projeleri gündeme gelebilir. Günlük yapmanız gereken aksattığınız, kulak arkası ettiğiniz işlerle daha yakından ilgilenebileceksiniz. Kişisel bakım ve sağlığınıza önem vermeniz gereken bir dönemdir bu. Spor, diyet, kişisel gelişim gibi konularda profesyonel destekler alabilirsiniz. Keza bu bir aylık süreçte bir check up’tan geçmek pek de fena fikir değil açıkçası.

Biraz tansiyonunuz hassaslaşabilir bu süreçte.Bu hafta Jüpiter ile Neptün arasında da sert bir kontak oluşacak ve Şubat ortasına kadar etkisi devam edecek. Bu etkileşim abartılı bir hayal kırıklığı, gereksiz yere fazlaca iyimser bir hava, güvenilir bir zeminde ilerlememek, gelen fırsatları doğru değerlendirememek anlamını içermektedir.Özellikle aile, gayrimenkul, evlilik, ortaklık, anlaşmalarla ilgili konularda deneyimleyebilirsiniz bunları. Mesela gayrimenkul almak gibi bir niyetiniz var ise tapusu, iskanı…vb bir konuda kazıklanmadığınıza emin olun.

Veya satacaksanız ve bir komisyoncu ile anlaşacaksanız da aynı şekilde.Aile veya evliyseniz de eş ile ilgili hayal kırıklığı yaratacak bir durum meydana gelebilir. Beklediğiniz veya arzu ettiğiniz tepkileri alamayabilirsiniz. Parasal anlamda bir şeylere imza atacaksanız da dikkatli olmanızda fayda var. Maddeleri dikkatli okuyun, oyuna gelmeyin.