Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı!

Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, Star  TV ekranında yayınlanan Benim Tatlı Yalanım dizisindeki başarılı performansına devam ediyor. Cumartesi akşamları yayınlanmakta olan dizide Bekiroğlu, Furkan Palalı ile başrolde yer almakta.

Ünlü oyuncu son dönemde koltuk değnekleri ile dikkat çekiyor. Hem dizide hem de sosyal hayatında bu manzarayı sıklıkla görebilirsiniz. Dizide Suna karakteri genelde hareketsiz sahnelerde yer alıyor. Hareket ettiğinde ise koltuk değnekleri Aslı Bekiroğlu’nun yürümesine yardımcı olmakta.

Sadece dizide değil günlük yaşamında da koltuk değneğini yanından ayırmayan Bekiroğlu, Elles Style Awards 2019 gecesine de yine elinde koltuk değneği ve pembe elbisesi ile katıldı.

Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı! 10

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarını mest eden ünlü oyuncu, güzelliği ile de kalpleri kazandı.

Hayranlarından çok sayıda beğeni alan oyuncunun geçmişten gelen dizideki sorun nedeniyle operasyon geçirdiği ve sinir hücrelerine temas edilmesi nedeniyle de bir süre koltuk değnekleri ile yürümek durumunda kaldığı daha önce ortaya çıkmıştı.

Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı! 11

Elle’nin organizasyonunda keyifli haliyle dikkat çeken Bekiroğlu, koltuk değneğini de süsleyerek geceye katıldı ve mutluluğu ile de “Her şey yolunda” mesajını verdi.

Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı! 12

Aslı Bekiroğlu’nun Aşk Ağlatır dizisinde başrolde yer alan Hafsanur Sancaktutan ile birlikte samimi pozları da dikkatleri çekti.

Aslı Bekiroğlu, koltuk değneğini eğlencesi yaptı! 13