Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Bekiroğlu ve Keremcem aynı dizide buluştu hem de büyük bir tesadüf yaşadı!

Aslı Bekiroğlu ve Keremcem aynı dizide buluştu hem de büyük bir tesadüf yaşadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2019 yılının yaz aylarında izleyicilerle buluşan dizilerden birisi de Kimse Bilmez ve Benim Tatlı Yalanım idi… Her iki dizi de 2019 – 2020 sezonu öncesinde yaz aylarında başladı ve sevilen yapımlar bir süre daha devam etme fırsatı buldu.

atv’deki Kimse Bilmez’in başrollerinden birisi Keremcem idi. Aslı Bekiroğlu ise Star TV’de yayınlanan Benim Tatlı Yalanım’da başrolde yer aldı. İki dizinin de aslında akıbeti birbiri ile aynıydı. Kimse Bilmez dizisi 29 Aralık günü 27. bölümü ile veda etti. Benim Tatlı Yalanım dizisi ise 28 Aralık günü son kez ekrandaydı ve toplamda da 28 bölüm sürdü.

Yani iki başrol oyuncusu, iki farklı dizide birbirlerine benzeyen kaderler ile karşılaştı… 2019 yılının Aralık ayında iki dizinin de peş peşe finalinin ardından ne Keremcem ne de Aslı Bekiroğlu, farklı bir projede yer almadı.

Her iki isim de bu süreçte dinlenmeyi tercih etti. Ancak şimdi bir süredir birbirlerine benzeyen bir kadere sahip olan bu ikili yeni bir projede buluşacak.

TV100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre Exxen platformu için hazırlanmakta olan projelere bir yenisi daha eklendi.

Yetiş Zeynep isimli dizi için oyuncu seçimleri devam ediyor ve başrol olarak Keremcem ve Aslı Bekiroğlu ile anlaşma sağlandı. Tam bir yıldır setlerden uzak olan iki isim de Yetiş Zeynep dizisi için bir araya gelecek.

Kerem Çakıroğlu’nun yönetmenliğini yaptığı dizinin çekimleri Beykoz Kundura Fabrikası’ndaki platoda yapılıyor. Dizide Keremcem’in 6 çocuğu bulunacak ve Aslı Bekiroğlu da dadı karakterine hayat verecek. Ece Dizdar ise Keremcem’in eşi olarak ekranda yerini alacak.