Ana sayfa Dizi Haberleri Kefaret ve Arıza dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

Kefaret ve Arıza dizilerine çok güçlü bir rakip geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Dizi dünyasında işler fena halde karıştı. Atv akıllı bir adım atarak Hercai dizisini Cuma gününden Pazar gününe aldı. Dizinin yeni gününün çok kısa bir süre sonra yayınlanacak olan fragman ile duyurulması bekleniyor.

Cuma akşamları 3. sezonuna kötü başlayan ama ilerleyen haftalarda hikayesini güçlendirerek 6’lı reyting oranlarına kadar yükselen Hercai dizisi, iyi bir çıkış yakalamıştı. atv, akıllı bir karar vererek hem AB hem de ABC1 performansı çok iyi olmayan dizisini Cuma akşamlarından çekti.

Hercai, artık Pazar akşamları yayınlanacak. Rakipleri ise Kefaret ve Arıza dizileri olacak. Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara da iyi reytingler elde etse de totalde o kadar da iyi konumda değil. Ayrıca TRT1 ekranında yayınlanan Tövbeler Olsun dizisi de pazar rekabetinde yer alan bir başka yapım konumunda.

Kefaret ve Arıza dizilerine çok güçlü bir rakip geldi! 7

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın kulis bilgisine göre Hercai’nin günü değiştirildi. Hercai dizisinin de pazar rekabetine katılması ile birlikte özellikle total kategorisinde en çok izlenen dizi olma konusunda büyük bir rekabet başlayacak.

Kefaret başladıktan sonra Arıza’yı gerisinde bırakmıştı. Ancak geçen Pazar akşamı bu sefer Arıza, rakibini totalde geçti. AB ve ABC1’de ise Kefaret halen en çok izlenen dizi konumunda.

Bakalım Hercai dizisi Pazar akşamları nasıl bir sonuç elde edecek ve bu durum rakip diziler için ne tür değişimlere sebep olacak? İzleyip göreceğiz ve sayfalarımızdan da değerlendireceğiz.