Ana sayfa Sosyal Medya Dizisi final yapan Nilperi Şahinkaya’dan yeni proje müjdesi, Burcu Kıratlı’nın iddialı spor tarzı, Melisa Şenolsun’un bohemliği

Dizisi final yapan Nilperi Şahinkaya’dan yeni proje müjdesi, Burcu Kıratlı’nın iddialı spor tarzı, Melisa Şenolsun’un bohemliği

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranın sevilen üç kadın oyuncusunun son instagram paylaşımlarına bir göz atalım. İlk sırada Nilperi Şahinkaya yer alıyor. Oyuncu, Kanal D ekranlarında yayınlanan Yeni Hayat dizisiyle gündemdeydi. Başarılı oyuncu, Serkan Çayoğlu’nun dizideki eşini oynuyordu ama ne yazık ki dizi, gelecek hafta yayınlanacak 9. bölümle ekranlara veda edecek. Final kararı henüz yeni açıklanmışken, Nilperi Şahinkaya’dan manidar bir paylaşım geldi.

Başarılı oyuncu, bir tiyatro oyununun kulisinde makyaj aynasının önünde hazırlanırken çekilen bir pozunu instagram sayfasından paylaştı. Sadece sinema ve dizi projelerinde değil, tiyatroda da rol alan oyuncu, pek çok meslektaşı gibi er meydanı saydığı tiyatroya başka bakıyor.

Nilperi Şahinkaya’nın yayınladığı fotoğrafa yaptığı manidar yorum ise dikkatlerden kaçmadı. Tam da dizisinin final haberinin sonrasında verdiği mesaj dikkat çekti. İşte o mesaj:

ama tiyatro sahnesi bi başka tabi. Hele bu seferki çok başka???????? #comingsoon #yakında

Melisa Şenolsun’u geçtiğimiz haftalarda Menajerimi Ara dizisinde konuk oyuncu olarak görmüştük. Orada kaprisli bir oyuncu gibi davranan Şenolsun’un şu sıralar bir başka dizisinin çekimlerinde olduğu biliniyor. Şenolsun, Netflix için çekilen Atiye dizisinde rol almakta.

Dizinin çekimleri henüz bitti. Mardin’de yapılan Atiye’nin 3. sezon çekimleri sona erdi. Oyuncunun yaptığı son paylaşımındaki hali ise dikkat çekti. Renkli bir kıyafet içinde ve ışık oyunlarıyla ilginç ve bohem bir hava yaratılmış.

Paylaşımıyla dikkat çeken bir diğer ünlü ise Burcu Kıratlı. Oyuncu, bir süredir ekranlarda yok ama sosyal medyanın ve magazinin gündeminden düşmüyor. Ani bir kararla evlendiği Sinan Akçıl ile ayrılan ve daha sonra yeniden bir araya gelen Kıratlı, yaptığı paylaşımda spor tarzı ile dikkat çekmekte.

Burcu Kıratlı, jean giymeyi çok sevdiğini not düştüğü paylaşımında yüksek belli ve paçaları kısa bol pantolonuyla farklı bir tarzdaydı. İşte o paylaşım:

???? #loveforjeans ????