Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Bekiroğlu’nun her dövmesinin bir hikayesi var!

Aslı Bekiroğlu’nun her dövmesinin bir hikayesi var!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Bekiroğlu, 1 aydır tatil beldelerinde mutluluk saçıyor. Can Koçkan ile tanıştıktan sonra büyük bir aşk yaşayan ünlü oyuncu, sevgilisi ile Eylül ayına kadar tatil bölgelerinden ayrılmayacak. Şu anda bir projesi bulunmayan Aslı Bekiroğlu, şarkıcılığa özendi ve bir de albüm sürprizi ile yakında hayranlarının karşısına çıkacak.

Posta gazetesine konuşan oyuncu vücudundaki dövme sayısının ise 11 olduğunu belirtti.Bekiroğlu, 11 dövmem var. Hepsinin de bir hikayesi var ama anlatmaya kalksam çok zamanımızı alır” diye konuştu.

Can Koçkan’a deli gibi aşık olduğunu söyleyen Aslı Bekiroğlu, bu aşkını da kelimelere döktü. Oyuncu, “Ben hayatımda hiçbir insana bu kadar çok değer vermedim. Bunun adına ne derseniz deyin. O, hayatımdaki en değerli varlığım. Sevgim, saygım gün geçtikçe daha da artıyor. Bunun adı aşksa evet aşığım” ifadesini kullandı.

Aslı Bekiroğlu, tanımayanların kardeş olduklarını sandığını belirtti. Can Koçkan’ın gay gibi görülmesine de sinir olduğunu ifade eden ünlü oyuncu bu konuda şöyle konuştu: “Bizi tanımayanlar kardeş zannediyor. Sevgilim olduğunu söyleyince de “Gey değil mi?” diye soruyorlar. Sinir oluyorum. Hiç tanımadıkları birine, sırf renkli giyiniyor diye nasıl böyle diyorlar, anlayamıyorum.”