Ana sayfa Dizi Haberleri Özge Özpirincci, Kadın dizisinin finalinden 6 ay sonra, o şarkıyla yeniden sarsıldı!

Özge Özpirincci, Kadın dizisinin finalinden 6 ay sonra, o şarkıyla yeniden sarsıldı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ekranların belki de uzun süre unutulmayacak ve çok konuşulacak dizileri arasına çoktan girdi Kadın dizisi. Usta ve genç oyuncuları buluşturan ve hikayesiyle de oyunculuklarıyla da her bölüm gündem yaratan bir dizi oldu Kadın dizisi. Med Yapım’ın yapımcılığını üstlendiği ve Fox TV’de Salı akşamları ekrana gelen dizi, 2020 Şubat ayında final yaparak ekrana veda etmişti.

Özge Özpirinçci, Seray Kaya, Feyyaz Duman, Gökçe Eyüboğlu, Caner Cindoruk, Ayça Erturan’ın yanı sıra usta oyuncular Bennu Yıldırımlar ve Şerif Erol ve çocuk oyuncular Kübra Süzgün ile Ali Semi Sefil’i buluşturmuştu dizi. Kadrosunda Ahu Yağtu, Hümeyra, Ahmet Rıfat Şungar da yer almıştı ilerleyen bölümlerde. Kadın dizisi, hemen her sahnesiyle izleyicinin yüreğini burkan bir dizi olmuş ve 4. sezonla veda etmişti.

İzleyiciler hala sosyal medyada diziyle ilgili yorumlar yapmaya devam ederken, kimi zaman denk geldikleri sahneleri de Youtube üzerinden izleyip hatırlıyor ve yorumlar yapıyorlar. Dizinin insanın içini ezen pek çok sahnesi hala hatıralarda. İzlendikçe de yeniden hatırlanıyor.

Özge Özpirincci, Kadın dizisinin finalinden 6 ay sonra, o şarkıyla yeniden sarsıldı! 8

Öyle bir sahne vardı ki diziyi izleyenlerin hemen hatırlayacağı ve unutulmayanlar arasına giren, aynı sahne Özge Özpiriçci’yi de çok etkilemiş. Zira sahneye eklenen şarkıyı duyduğu anda yine o anlara gitmiş. Pek çok izleyici için Bahar ve annesi Hatice’nin kendi evlerinin banyolarında seslerini kimse duymasın diye büyük bir acıyla ağladıkları o an, Cem Adrian’ın ‘Ne Ağlarsın’ şarkısıyla özdeşleşmiş durumda.

Dolayısıyla bu şarkıyı duyan Özge Özpirinçci de diziyi izleyen pek çok kişi gibi bu şarkıyı duyunca o anlara gidiyor.
Oyuncu, arabada giderken dinlediği bu şarkının ardından instagramda aşağıdaki paylaşımı yaptı.

Özge Özpirincci, Kadın dizisinin finalinden 6 ay sonra, o şarkıyla yeniden sarsıldı! 9

İşte Cem Adrian’ın ‘Ne Ağlarsın’ isimli şarkısı eşliğinde Özge Özpirinçci’nin de unutamadığı o sahne: