Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver, bir anda karşısında görünce moral çöküntüsü yaşadı!

Aslı Enver, bir anda karşısında görünce moral çöküntüsü yaşadı!

tarafından ker_def
Aslı Enver’i mutlu gecesinde rahatsız eden gelişme!

İstanbullu Gelin dizisinin Süreyya’sı Aslı Enver, tatiline devam ediyor. Yunanistan’da güzel vakit geçiren oyuncu İstanbul’a dönüş yaptı ve arkadaşları ile gecelerde gönül eğlendirdi.

İstanbullu Gelin dizisinin yeni sezonunda izleyicilere şaşkınlık yaratacak yeni gelişmeler var ve Enver de yakın zamanda çekimlere katılacak.

Ancak her şey güzel giderken ve Murat Boz ile ayrılığın verdiği bunalımdan çıkan Enver’in moralini çok bozan bir gelişme yaşandı.

Kavak Yelleri dizisinde birlikte rol aldığı Didem İnselel ve Ceren Moray ile buluşan Enver, mutlu anlarında bir anda şoke oldu.

Milliyet gazetesinde yer alan iddiaya göre, Enver’in Instagram hesabından paylaştığı hikayeyi gören eski sevgilisi Murat Boz, kısa süre sonra mekanda boy gösterdi. Bir anda şarkıcıyı karşısında gören oyuncunun morali bozuldu ve arkadaşlarından müsaade isteyerek masadan kalktı.

Kapıda bekleyen gazetecilerden kaçmak için telefonla konuşma taktiğini uygulayan Enver, valenin otomobilini geç getirmesi nedeniyle, soru yağmuruna tutuldu. ‘İstanbullu Gelin’in yeni sezonu için heyecanlı olduğunu söyleyen oyuncu, Boz’un mekana gelmesiyle ilgili, “Bu konuları konuşmak istemiyorum, teşekkür ederim” demekle yetindi.

‘Kimliğine bakmadım’

Aslı Enver, bir anda karşısında görünce moral çöküntüsü yaşadı! 7

İSTANBULLU GELİN VİDEOLARI İÇİN TIKLAYIN

Enver’den bir saat sonra kapıda görülen Moray ve İnselel, yemekten artan balıkları sokak kedilerine yedirdi. Moray, “Murat Bey’i gördünüz mü?” sorusuna, “Martılar, Didem, Aslı ve ben vardık. Murat diye biri hiç girmedi içeri. Giren olduysa da, kimliğine bakmadık” diyerek kaçamak yanıt verdi.