Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver, iki dizide iki güçlü kadın karakteri ile herkesin aklını başından alacak!

Aslı Enver, iki dizide iki güçlü kadın karakteri ile herkesin aklını başından alacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslı Enver’in Disney Plus’ın özel anlaşma yaptığı ekran yüzlerinden birisi olması hayranlarını çok memnun etti. Yeni projelerle yeniden sete çıkması heyecanla beklenen oyuncu için iki proje gündeme geldi. Bu projelerden birisi Benim Adım Farah isimli diziydi. Diğer proje olarak ise Arayış isimli dizinin izleyicilerle buluşacağı yönünde basında bilgiler paylaşıldı. Peki son durum ne?

2005 yılında Hayat Bilgisi dizisiyle kariyerine başlayan Aslı Enver, akıllarda Kavak Yelleri dizisinin Mine’si olarak kaldı. Suskunlar, Kayıp, Bana Artık Hicran De, Mutlu Ol Yeter, Kış Güneşi gibi dizilerde başarılı performanslar sergileyen oyuncu, İstanbullu Gelin dizisiyle de büyük sıçrama yaptı. En son Babil isimli Star TV dizisinde izlediğimiz oyuncu, 2 yıldır setlerden uzakta duruyordu.

Disney Plus ile yaptığı özel anlaşma ile yeniden gündem olan Aslı Enver, son olarak Sen Yaşamaya Bak isimli sinema filmiyle de yine büyük beğeni topladı. Oyuncunun Arayış isimli yeni dijital dizide başrolde yer alacağı da son dönemde bir kez daha dikkat çekmesini sağladı.

Aslı Enver, iki dizide iki güçlü kadın karakteri ile herkesin aklını başından alacak! 7

Disney Plus’ın özel önem verdiği dizilerden birisi olan Arayış için çekimler tamamlandı ve montaj aşamasına geçildi. Dizinin yönetmenliğini Emin Alper üstlendi. Nüket Bıçakçı’nın hikayesini yazdığı Arayış dizisi için erkek başrol olarak da Mehmet Günsür’ün yer alması heyecanı daha da artıran bir unsur oldu. Arkadaşını bir tarikatın elinden kurtarmaya çalışan kadının etkileyici hikayesini bu dizide izleyeceksiniz. 2023 yılında Disney Plus’ta yayınlanması beklenen dizi, güçlü bir kadın karakteriyle Aslı Enver’i gündeme taşıyacak.

Oyuncunun bir de televizyon dizisi bulunuyor. Bu diziyle ilgili de uzun süredir gelişmeler adım adım ilerliyor. Benim Adım Farah isimli dizi Disney Plus’ın kardeş kuruluş olan Fox TV’de yayınlanacak. Oyuncular yaptıkları özel anlaşma nedeniyle televizyonda sadece Fox TV projelerinde bulunabiliyor. Aslı Enver’in heyecanla beklenen Benim Adım Farah isimli dizisi için de yine ön hazırlık süreci devam ediyor. Oyuncu seçimlerinin tamamlanmasının ardından da dizinin sete çıkması bekleniyor.

The Cleaning Lady isimli dizinin uyarlaması olan Benim Adım Farah, oğlunun tedavisini yaptırmak zorunda kalan bir kadının, mafyanın tetikçisi olması ile yaşanan bir dramatik hayat hikayesini ekrana taşıyacak.

Dizi için özellikle karakter oyuncusu olan isimlerin seçilmekte olduğu da ekibe yeni katılan isimlerle anlaşılıyor. İstanbullu Gelin dizisinde Aslı Enver’in birlikte rol aldığı ve karakter yaratma ustası olarak da bilinen Fırat Tanış, dizinin yeni isimlerinden birisi oldu. Ayrıca yine karakter yaratma konusunda çok özel isimlerden birisi olan Ali Sürmeli’nin de dizinin kadrosunda yer alacağı basına yansıdı.