Ana sayfa Sosyal Medya Hayaller ve Hayatlar ile akıllarda kalan Melisa Aslı Pamuk hayranlarına üst üste sürprizler yapacak!

Hayaller ve Hayatlar ile akıllarda kalan Melisa Aslı Pamuk hayranlarına üst üste sürprizler yapacak!

tarafından ker_def

Melisa Aslı Pamuk son yılların öne çıkan kadın oyuncuları arasında bulunuyor. 2013 yılından itibaren yer aldığı projelerle adından sıklıkla söz ettiren oyuncu, Kara Sevda isimli dizideki Asu karakteri ile akıllara yazılmıştı. Çarpışma, Yeni Hayat, Kırmızı Oda ve son olarak da Hayaller ve Hayatlar dizilerinde izlediğimiz Melisa Aslı Pamuk, hayranlarına yeni proje sürprizleri yapacak.

Hay Sultan isimli TRT dijital projesi ile 2023 yılında hayranlarının karşısına farklı bir rolle çıkacak olan oyuncu, ayrıca iki farkı sinema filmiyle de yine dikkatleri üzerine çekecek. Garip Bülbül Neşet Ertaş isimli sinema filminde başrolde yer alan oyuncu, Beyran hanım karakterini canlandırdı. Türk halk ozanı Neşet Ertaş’ın hayat hikayesinde yer almanın gururunu yaşayan Melisa Aslı Pamuk’un hayranlarına bir başka sürprizi daha var.

Hayaller ve Hayatlar ile akıllarda kalan Melisa Aslı Pamuk hayranlarına üst üste sürprizler yapacak! 8

Kadınlara Mahsus isimli yeni sinema filminin kadın başrollerinden birisi olan Melisa Aslı Pamuk, çok özel bir projeye başladı. Ünlü yönetmen Serdar Akar’ın uzun zamandır üzerinde çalıştığı, Limit Yapım imzalı “Kadınlara Mahsus” adlı sinema filminin hazırlıklarında sona gelindi. Filmin okuma provası önceki gün yapıldı. Oyuncular ilk kez bir araya gelerek senaryoyu okudu.

“Kadınlara Mahsus”un oyuncu kadrosunda çok önemli isimler bulunuyor. Filmde başlıca rolleri Melisa Aslı Pamuk, Şebnem Sönmez, Başak Parlak, Ceyda Düvenci, Aslı Tandoğan, Elifcan Ongurlar, Müjde Uzman ve Merve Çağıran paylaşıyor.

Hayaller ve Hayatlar ile akıllarda kalan Melisa Aslı Pamuk hayranlarına üst üste sürprizler yapacak! 9

Kadrosunda Nami Esatgil, Yurdaer Okur ve Halil İbrahim Yılmaz’ın da yer aldığı filmin çekimlerine 11 Ekim Cuma günü İstanbul’da başlanacak.

Melisa Aslı Pamuk’un yeniden dizilere dönüş yapmasını arzu eden geniş bir hayran kitlesi bulunuyor. Oyuncunun yeni bir dizi projesinden önce iki farklı sinema filmiyle gündeme geleceğini belirtelim.