Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver paylaştı, Babil dizisi hayranları rahatladı!

Aslı Enver paylaştı, Babil dizisi hayranları rahatladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV’de yayınlanan ve beğeni toplayan Babil dizisinin hayranları en çok da zamansız bir finalden korkuyor. Dizinin yayınlandığı pandemi öncesinde de bu korku vardı.

Sosyal medyada yorumlarda bulunan Babil dizi hayranları, “İnşallah final yapmaz, inşallah reytingler yüksek gelir” gibi yorumlar yapıyordu. Hatta Cuma akşamları yayınlanan dizinin daha çok kişiye ulaşması için de zaman zaman sosyal platformlarda duyurular ve kampanyalar yapan bazı izleyiciler, en çok dizinin final yapmasından korkuyordu.

Aslı Enver paylaştı, Babil dizisi hayranları rahatladı! 9

Koronavirüs pandemisi nedeniyle 2,5 aya yakın süredir Babil dizisinde de çekimler yapılamıyor. Dizinin ilk sezonunun tamamlandığı artık kesin. Ancak akıbeti noktasında hiçbir bilgi yok. Uzun süredir ne oyuncular bir paylaşım yaptılar, ne yapımcı ne da kanal Babil dizisiyle ilgili bir plan sundu… Bu sessizlik karşısında kimi dizi hayranları, Babil’in ekonomik sorunlara kurban gitmesinden korktu.

10 bölüm yayınlanan dizide Egemen karakterine hayat veren Ozan Güven, instagram paylaşımında “Tüm Babil ekip arkadaşlarıma da selamlar olsun, Ağustos’ta görüşmek üzere… ” notunu paylaşarak ilk kez bilgi veren isim olmuştu.

Aslı Enver paylaştı, Babil dizisi hayranları rahatladı! 10

Dizide Ayşe karakterini canlandıran ancak gerçekte Polis Nihal olduğu anlaşılan Aslı Enver de instagram hesabından diziyle ilgili paylaşım yaptı.

Aslı Enver, “Evet evet ben de özledim” diyerek hayranlarının Babil dizisini çok özledikleriyle ilgili mesaja yanıt verdi.

Aslı Enver paylaştı, Babil dizisi hayranları rahatladı! 11

Hem Ozan Güven hem de Aslı Enver’in sosyal medyadaki bu paylaşımları Babil dizisi hayranlarının içini rahatlattı.

Babil gibi farklı ve başarılı bir projenin 2-3 sezon devam etmesini arzu eden dizi izleyicileri şimdi heyecanla Ağustos ayında çekimlerin başlamasını bekliyor.