Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver şu sıralar öyle büyük bir aşk yaşıyor ki gözü kimseyi görmüyor!

Aslı Enver şu sıralar öyle büyük bir aşk yaşıyor ki gözü kimseyi görmüyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Ünlü Oyuncu Aslı Enver, rol aldığı Babil dizisinin pandemi sürecinde ara vermesiyle kendisini evindeki küçük dostlarına adadı!

İki tane kedisi olan oyuncu, sevimli dostlarıyla bol bol fotoğraf çektirip hayranlarıyla da bu özel anlarını paylaşmaktaydı.

Geçtiğimiz hafta ise herkesten büyük takdir görecek bir davranışa imza attı. Evindeki iki kedisinin yanı sıra bir de köpek sahibi olmak isteyen Enver, soluğu Yedikule Hayvan Barınağı’nda aldı.

Bir süre barınakta sevimli köpeklerle ilgilenen Aslı Enver, tepki çeken pet shop’tan almak yerine örnek bir davranış sergileyip barınaktan almayı tercih etti.

Enver, aldığı küçük yavru köpeği önce veterinere götürüp tüm bakımlarını yaptırdı. Temizliğiini de yaptırdıktan sonra evine getirdi.

Aslı Enver şu sıralar öyle büyük bir aşk yaşıyor ki gözü kimseyi görmüyor! 8

Bu süreçleri instagram hesabından adım adım takipçileriyle de paylaşan Aslı Enver, ‘Oli’ adını verdiği köpeğiyle şu sıralar adeta aşk yaşıyor.

Kedilerine, evine alıştırmaya çalıştığı Oli ile maceralarını sosyal medyadan paylaşan Enver, ailesinin yeni üyesi için “Ailenin en küçüğü, evine Hoş geldin Oli. Sevgi bizi kurtaracak” notuyla fotoğraflarını da paylaşmıştı.

Enver, kedileri ve yeni küçük aşkıyla son dönemde o kadar mutlu pozlar veriyor ki anlaşılan gözü başka kimseyi görmüyor…

İşte Aslı Enver’in son paylaşımı:

Aslı Enver şu sıralar öyle büyük bir aşk yaşıyor ki gözü kimseyi görmüyor! 9