Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver, yeni dizi sorusuna yanıtı ile hayranlarının hevesini kursağında bıraktı!

Aslı Enver, yeni dizi sorusuna yanıtı ile hayranlarının hevesini kursağında bıraktı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Kavak Yelleri isimli Kanal D’nin gençlik dizisinde oynadıktan sonra büyük dikkat çeken Aslı Enver, İstanbullu Gelin dizisiyle de kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı. Rol aldığı diziler ve sinema filmleri ile beğeni toplayan oyuncu, en son Babil dizisiyle ekranlara gelmişti.

Hayranları oyuncuyu çok özledi. Uzun süredir dizilere ara veren Aslı Enver, Netflix için çekilen ve başrolünü Kaan Urgancıoğlu ile paylaştığı Sen Yaşamaya Bak isimli filmle güzel bir sürpriz yapmıştı. Ayrıca İstanbullu Gelin’de birlikte rol aldığı İpek Bilgin ve Güven Murat Akpınar ile de Sırça isimli bir tiyatro oyunu ile sahneye çıktı oyuncu.

Aslı Enver’in hayranları, onu ısrarla bir televizyon dizisinde görmek istiyor. Oyuncun ismi ‘Adım Farah’ isimli bir dizi ile anılmakta medyada. Fakat kendisi bu konuda ser verip sır vermiyor!

Aslı Enver, yeni dizi sorusuna yanıtı ile hayranlarının hevesini kursağında bıraktı! 9

Aslın Enver’in rol alacağı konuşulan ve O3 Medya tarafından hazırlıkları sürdürülen dizide, oğlunun tedavisi için geldiği ülkede haksızlıklarla karşılaşan bir kadına hayat vereceği ve mafya ile bir mücadeleye girecek temizlikçi bir kadını oynayacağı kulislerde dile getiriliyor.

Hatta diziye Show TV’nin talip olduğu da yine bir başka duyum. Fakat henüz bu konuda ne oyuncudan ne de yapımcıdan bir açıklama gelmiş değil. Enver’in hayranları da haliyle büyük merakta.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya fenomeni aracılığı ile oyuncunun yeni bir televizyon dizisi olup olmadığı sorusu yöneltildi. Bu paylaşımı gören Aslı Enver’in yanıtı ise adeta hayranlarının hevesini kursağında bıraktı!

Aslı Enver, yeni dizi sorusuna yanıtı ile hayranlarının hevesini kursağında bıraktı! 10

Yeni tv projesi var mı?” diye soran hayranın mesajı üzerine “Evet mikrofonu Aslı Enver’e uzatıyoruz” paylaşımı sonrası Aslı Enver bu mesajlaşmayı yayınlayarak ağzı fermuarla kapatılmış emoji ve gülen bir emojinin yanına “cıık” notunu düştü.

Hiç bir şey söylemeyeceğini belirten oyuncunun bu emojili ve ‘söylemem’ tavrı, Aslı Enver’i özleyen ve onu bir projede görmek isteyenleri hüsrana uğrattı! Henüz projesiyle ilgili bir netlik olmaması ya da anlaşma yapmış olsa bile yapımcı açıklamadan bir açıklama yapmama tavrı da olabilir Aslı Enver’in bu sır küpü hali!

Bu arada bir süre önce tatile çıkan Oyuncu, Bodrum’da dinleniyor. Kısa bir süre önce saçlarının rengini de açtıran ve ‘yeni dizi için yeni imaj mı?’ sorularını sorduran oyuncu, tatil pozlarıyla da ‘dizi öncesi dinleniyor’ yorumlarını yaptırıyor…

İşte Aslı Enver’in tatilden son pozlarından birisi…

Aslı Enver, yeni dizi sorusuna yanıtı ile hayranlarının hevesini kursağında bıraktı! 11