Ana sayfa Sosyal Medya İlahi Uraz Kaygılaroğlu! Kızı Ada’yı kıramayıp oje süren oyuncu, bu kez de yüzünü boyadı

İlahi Uraz Kaygılaroğlu! Kızı Ada’yı kıramayıp oje süren oyuncu, bu kez de yüzünü boyadı

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Üç Kuruş dizisiyle bu sezon ekranda olan Uraz Kaygılaroğlu, başarılı bir oyunculuk sergilediği dizide bir Roman karaktere hayat vermişti. Show TV’de yayınlanan Ay Yapım imzalı dizi, bir sezon sürdü ve bir kaç hafta önce ekrana veda etti.

Son dönemde rol aldığı yapımlarla çok konuşula Uraz Kaygılaroğlu, ayrıca Netflix’te yayınlanan Cem Yılmaz’ın Erşan Kuneri dizisinde de oynadı. Başrollerde yer alan Uraz Kaygılaroğlu, farklı karakterlere hayat verdiği yapımdaki başarılı performansı ile de beğeni topladı.

2014 yılında evlendiği meslektaşı Melis İşiten ile 2019’da ayrılmışı Uraz Kaygılaroğlu. Oyuncunun bu evlilikten dünyaya gelen kızı Ada ile sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar büyük ilgi görüyor. Ayrılıktan sonra dost kalan ve kızları için her fırsatta eski eşiyle bir araya gelen Uraz Kaygılaroğlu, kızı Ada ile eğlenceli vakitlerini de sık sık paylaşıyor.

Geçtiğimiz ay Erşan Kuneri dizisinin yayınlanmasının ardından Cem Yılmaz ve filmin oyuncuları Ezgi Mola, Merve Dizdar, Çağlar Çorumlu, Zafer Algöz ile ‘İbrahim Selim İle Bu Gece’ programına konuk olmuştu. Zorlu PSM Youtube kanalında yayınlanan eğlenceli sohbette Kaygılaroğlu’nun tırnağındaki siyah ojeler dikkat çekmişti.

İlahi Uraz Kaygılaroğlu! Kızı Ada'yı kıramayıp oje süren oyuncu, bu kez de yüzünü boyadı 8

Uraz Kaygılaroğlu, daha sonra kızı Ada’nın ısrarı ile oje sürdüğünü söyleyerek babaların kızları için düştüğü eğlenceli hallere dikkat çekmişti.

Ünlü Oyuncu, son olarak yaptığı bir başka paylaşımda da kızı Ada ile yüzlerini boyadıkları bir fotoğraflarını yayınladı…

İlahi Uraz Kaygılaroğlu! Kızı Ada'yı kıramayıp oje süren oyuncu, bu kez de yüzünü boyadı 9

Aynı şekilleri birbirlerinin yüzüne sürmeye çalışan baba kızın bu halleri gülümsetirken, Uraz Kaygılaroğlu’nun kahkaha attıran mesajı da ironik bir gönderme taşıyordu…

Kaygılaroğlu, “Her ilişkide verdiğinizi alamayabilirsiniz” diyerek birbirlerinin yüzündeki boyalara dikkat çektiği mesajı güldürdü. Baba kızın bu sevimli halleri de görenlere kahkaha attırdı…