Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver’in Babil dizisindeki hikayesi yeni başlıyor!

Aslı Enver’in Babil dizisindeki hikayesi yeni başlıyor!

tarafından ker_def

Aslı Enver, Babil dizisinde iki karaktere bayılıyor! Ünlü oyuncu Aslı Enver, 3 sezon süren İstanbullu Gelin dizisinin ardından yeniden ekranlara Babil ile döndü.Aslında bir süre dinlenmek amacındaydı ama Babil’in senaryosunu görünce kayıtsız kalamadı.Dizinin ilk olarak dijital proje olması da onu cezbetti ama sonradan çıkan anlaşmazlık nedeniyle televizyona transfer olması onun kararını etkilemedi.

Babil’de Ayşe olarak izlediğimiz Aslı Enver, ilk 3-4 bölüm pek de ön planda değildi. Ancak geçen hafta Ayşe’nin aslında Polis Nihal olduğu ortaya çıkınca her şey değişti.Bundan sonra karakterin dizideki ağırlığı da artacak.

Aslı Enver, Ranini’nin sorularını yanıtladı ve önemli detaylar verdi. Bu detaylardan birisi de dizide en beğendiği iki karakter hakkındaydı.Oyuncu, ayrıca instagram hesabından röportaj sırasında çekilen fotoğraflarını da yayınladı.

Aslı Enver'in Babil dizisindeki hikayesi yeni başlıyor! 8

“Bu proje için inanılmaz birbirini tamamlayan iki karakter diyebilirim İrfan ve Egemen için. Çok güzel iki köşenin birleşimi ikisinin sahnelerini de okumaya bayılıyorum” diye konuşan Aslı Enver, ayrıca oyuncuların doğaçlama yaptıklarını da açıklamış oldu.

Enver, “Çektiğimiz sahnelerdeki enerjileri çok yüksek ve her seferinde bir doğaçlamayla da dönen oyunları var çok keyifli geliyor bana onların sahneleri… ” diyerek Halit Ergenç ve Ozan Güven ikilisinin önemine işaret etti.

Aslı Enver'in Babil dizisindeki hikayesi yeni başlıyor! 9

Ayşe karakterindeki gizem yavaş yavaş kalkıyor, ancak daha öğrenecek çok şey var. O yüzden de Cuma akşamları izleyicilerin Babil’i kaçırmaması şart.

Aslı Enver,”Ayşe’ye gelince gayet kuvvetli ve biraz gizemli bir karakter; Ayşe’nin hikayesi şimdi başlıyor diyebilirim. Benim için güzel yanı ise bugüne kadar oynadığım karakterlerden farklı ama hep önemsediğim güçlü kadın özelliğini barındırıyor” diyerek diziden memnun olduğunu ifade etti.