Ana sayfa Dizi Haberleri Aslı Enver kararından döndü, teklifi kabul etmekten başka çaresi yoktu!

Aslı Enver kararından döndü, teklifi kabul etmekten başka çaresi yoktu!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Aslı Enver’in Babil dizisi ile ekrana dönüşü hayranlarını ciddi şekilde şaşırttı. Bunun sebebi de oyuncunun 3 sezon süren İstanbullu Gelin’den sonra setlere dönmeye pek istekli olmaması ve en az 1 sezon dinlenmek istemesiydi.Ancak Enver daha 2020’nin başlarında Babil’in setindeydi ve ekranda da Ayşe isimli karakterle izleyicilerin karşısına çıktı.

Sürprizli bir karakter Ayşe, sekreter olarak başladığı noktada şimdi polis Nihal olarak kendini belli etti. Artık Ayşe karakterinin dizideki ağırlığı da artacak.

Aslı Enver, ekrana dönmek istemiyordu ama Babil aklını çeldi. Ranini’ye konuşan oyuncu kararından vazgeçmesinin sebeplerini anlattı.

Oyuncu, “Üç sezon çok yoğun çalışmış olduğum için aslında bir süre ara vermeyi düşünüyordum. Fakat Babil’in senaryosunu okuduğumda hem hikayeyi hem de Ayşe’yi çok sevdim. Bugüne kadar proje seçerken, hep farklı karakterler tercih etmeye özen gösterdim. Ve tabii ki birlikte iyi bir senaryo, oyuncu kadrosu, yönetmen ve yapım şirketi de benim için önemli unsurlar. Babil bağlamında her şey o kadar iyiydi ki, kabul etmekten başka yapacak bir şey kalmadı bana” diye konuştu.

Babil dizisinin senaryosuna vurulan ve ilk geldiği an bir solukta senaryoyu bitiren oyuncu, şimdilerde de senaryo gelince hemen okuyup bitiriyor, çünkü kendisi de ne olacağını çok merak ediyor.

Senaryo konusuna değinen Aslı Enver, “Benim de seyircinin de alışık olmadığı bir durum içeriyordu senaryo: ilk 3-4 bölüm neredeyse yok denecek kadar az rolüm vardı. Fakat aslolan senaryodur her zaman ve karakterin gizemini, sürprizini senaryo uygun gördüğü zamanda açık etti. Derdi olan bir hikayenin içinde yer almak bazen bütün hikayenin içindeki tek kadın olmaktan daha önemlidir. Seyircinin de tepkisini anlıyorum, fakat hikayemiz o kadar farklı ve güzel ki, sabretsinler diyorum. Ayşe’nin dönüşümünü zaman içerisinde daha net görecekler” açıklamasını yaptı.

Aslı Enver kararından döndü, teklifi kabul etmekten başka çaresi yoktu! 7

Ayşe karakteri ile İrfan’ın önümüzdeki bölümlerde neler yaşanacağı konusunda bazı detaylar veren Aslı Enver, Babil izleyicilerini de heyecanlandırdı.

Oyuncu, “Ayşe fazla meraklı olmasından dolayı İrfan’ı başta çok merak ediyor. Özellikle yaşadığı çıkmazı da öğrenince daha da yakınında oluyor. Çok hızlı gelişen, evrilen ve müdahale edemedikleri zor bir sürecin içerisinde birbirlerini kollamaya başladıklarını ama asla sahiplenmedikleri bir durumda olduklarını göreceğiz. Sonrası da seyircinin sürprizi olsun” açıklamalarıyla dikkatleri çekti.