Ana sayfa Sosyal Medya Aslı Enver’in imalı paylaşımı ne çok şey anlattı!

Aslı Enver’in imalı paylaşımı ne çok şey anlattı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil dizisinde Ayşe karakterine hayat veren ünlü oyuncu Aslı Enver, son günlerde yine gündemin baş sırasına oturdu. Dizideki oyunculuğu ile pek de dikkat çekmeyen, Ayşe rolünün geri planda olması nedeniyle hayranlarının da diziden çok da memnun olmadığı biliniyor.

Aslı Enver’in özel hayatında ise yeniden Murat Boz ile görüştükleri iddiası, kendisinin açık bir şekilde 4 aydır iletişimde olmadıklarını belirtmesine rağmen, sosyal medyada dönen çeşitli söylemler ünlü oyuncuyu rahatsız etmekte.

Yeni reklam filmiyle de gündemde olan, aksiyon sahnelerindeki başarısıyla hayranlarının ‘keşke bir film veya dizide böyle izlesek’ diye hayıflandığı ünlü oyuncu, sosyal medyada dikkat çeken bir mesaj paylaştı.

Denizin üzerinde kuşları dolaştığı ve insana huzur veren bir video yayınlayan Enver, “Gözümü kapatınca” notuyla takipçilerinin beğenisine sundu.

Oyuncu, son dönemde hakkında çıkan iddialardan ne kadar bunaldığını ve artık huzur aradığını mı anlatmak istedi, yoksa öylesine bir paylaşım mıydı merak edildi.

Hayranları ise oyuncunun artık huzur aradığı şeklinde yorum yaptı.