Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

tarafından ker_def

kardesim-benim-filmi-gala-1430612
B.Ö Kardeşim Benim senin için ne ifade ediyor?
A.E Benim için güzel bir çalışma yazı oldu.Hem sevdim filmi hem de çok eğlendim. Çok iyi geldi bana orası, oraları.Ben zaten şehir dışında çalışan biriyim. Beş sene şehir dışında çalıştım ama bu çalışmak gibi değildi benim için. ‘Allahım ya, set var akşama kadar’ demedim mesela hiç. Hep mutluydum. Biliyorsunuz beni araba tutuyor ama 20 gün arabada gittik, ona rağmen güzeldi her şey.
M.B Bizim setimizi diğer setlerden ayrı kılan şey neydi sence?
A.E Senin karavandan gelen müziklerin (Gülüyor). Gerçekten o çok iyi bir şey. Biz setlerde karavanlara bineriz, eğleniriz falan film geçer ama sette müzisyenin olması farklı. Biz bir karavanda Burak’la hazırlanıyoruz yan taraftan müzik sesi geliyor. Çok güzeldi.
M.B Böyle içinde tuttuğun, bizlerden gizlediğin birşeyler var mı acaba?
A.E Allah aşkına sizce benim içimde sakladığım birşeyler olabilirmi acaba? (Kahkahalar)…
M.B Bizi tanımayan birileri var mesela onlara bizimle ilgili neler söylerdin?
A.E Amaaaan, ne diyeyim şimdi yüzünüze karşı (Gülüyor). Olmasaydınız derdim bir şeyler… Şaka bir yana iki şahane insan tanıdım bu sette. Burak için; Dışarıdan göründüğünün aksine, çocuk ruhunu hiç kaybetmemiş, eğlenceli biri. Senin için ise; Ekip ruhu çok sağlam, merhametli ve vicdanlı biri derim…
B.Ö Bir de sen gazeteciyi oynuyorsun bu filmde gazetecilik nasıl birşey?
A.E Çok zor bir meslek olduğunu düşünüyorum açıkçası. Özellikle benim oynadığım bir magazinci olduğu için çok daha zor. Çok saygı duyuyorum bu işi yapan arkadaşlara ve mesleklerine ama sanırım ben gazeteci olmazdım, çünkü çok zor bir iş.
B.Ö İşin bu tarafını fazlasıyla düşündün yani oyuncu olarak?