Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

Aslı Enver’in Murat Boz ve Burak Özçivit’e ilginç soruları

tarafından ker_def

murat-boz-burak-özçivit-aslı-enver
A.E Fahriye izledimi filmi ne düşünüyor?

B.Ö Fahriye’ye vizyondan önce izletmeyecektim aslında ama sonradan izletmek istedim. Aynısını Murat’a da yaptım çünkü. Filmi ilk izlediğimde benim çok içime sindi ve kendimi çok iyi hissettim. O an değişti zaten kararım hemen Fahriye ve Murat’a da izletmem lazım dedim. Gerçi Murat’ın totemi vardı, izlemeyecekti (Gülüyor)…
M.B Totemim şöyleydi benim, bu arada onuda söyleyeyim.Filmi izlememek değil, her şeyi bitmeden izlememekti benim totemim. En ince ayrıntısına, müziklerine kadar her şeyi bitsin istiyordum. O dönem üstünde kaba bir müzik vardı bence o anlamda kötü değildi, totemi bozduracak kadar (Gülüyorlar).O yüzden ben mutluyum iyi ki o gün filmi izlemişim…
M.B soruyor: Çok fazla sordun, yeter. Biraz da sen cevapla bakalım. Geç şöyle ortamıza… Kardeşim Benim serüvenini sen anlat bakalım kendi gözünden.. Senin açından nasıldı?
A.E Bu film teklifi geldiğinde, işin içinde TAFF ve BRK’S Productions olduğu için projeye sıcak baktım. Zaten Burak’ı da seni de biliyorum. Senaryoyu okuduğumda ‘Zeynep’ ilk başta çok içime sinmese de menajerim ve yönetmenimiz Mert Baykal’ın yönlendirmeleriyle filmin çekimlere bir hafta kala, karakter üzerine çalışarak Zeynep’i ortaya çıkarttık. Şimdi ‘İyi ki bu projenin içinde yer aldım’ diyorum. Çekim sürecinde bütün ekip inanılmaz keyifli zaman geçirdik.
M.B Ve ikna oldun…
A.E İkna oldum, sonra da projeye dahil oldum zaten. Sete girene kadar karakterle ilgili ufak soru işaretleri olsa da aklımda, girdiğim an her şey değişti. Bu kadar eğleneceğimi asla düşünmedim ve bu kadar iyi bir film ortaya çıkacağını da beklemediğimi de net olarak söyleyebilirim.