Ana sayfa Güncel Haberler Aslı Enver’in parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı!

Aslı Enver’in parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Babil’in Ayşe’si Aslı Enver, hayranlarından gelen soruları instagram hesabından yanıtladı. Ünlü oyuncu, koronavirüs salgınının Türkiye’de görüldüğü Mart ayının 2. haftasından önce Babil dizisinin setinde yoğun bir şekilde çalışıyordu.

Koronavirüsün Türkiye’de görülmesi ile birlikte Mart ortasında Babil dizi setinde çalışmalar durduruldu. O tarihten bu yana da Aslı Enver, evinde kendisini karantinaya aldı. Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtlayan oyuncu, 53 kilo olduğunu belirtti.

Aslı Enver'in parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı! 9

Aslı Enver, saçında boya olmadığını ilk kez söyledi.Boyunun ise 1.65 olduğunu yineledi. Aslı Enver’in babası Kıbrıs doğumlu, annesi ise İstanbul’da doğmuş. Oyuncu, Londra’da dünyaya geldi.

Oyuncu olmasaydı iç mimar olmak isteyeceğini belirten Aslı Enver, “Yüzünüzde estetik var mı?” sorusunu şöyle yanıtladı: “Yok. Gözünüzün önünde büyüdüm zaten.”

Aslı Enver’i en çok mutlu eden şeyler ise tatlı olarak ortaya çıkıyor. Oyuncu, “Çikolata, sütlaç, donut, kazandibi hepsi benim bebeklerim ayıramam” diye belirtiyor.

Aslı Enver'in parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı! 10

20 yaşındaki birisine ne tavsiye vereceği sorulunca ise Aslı Enver, “Anneni dinle ama içinden geleni yap. Bir de merak etme geçecek” diye belirtti.

30 yaşından sonra mantığımızı mı yoksa kalbimizi mi dinleyelim diyen takipçisine, “30 yaşından sonra mantık deneyelim en azından” notunu düştü.

Yürüyüş ve müziğin her derde deva olduğunu belirten Aslı Enver, saçlarını da kısa kestirmeyi çok istiyor.

Çillerini çok sevdiğini ifade eden oyuncu, parmağındaki yüzüğün önemini de ilk kez anlattı. Aslı Enver, “Canım Ayten’im. Rahmetli anneannemin yüzüğü. Ondan bir parça taşımak hoşuma gidiyor” diye yazdı.

Aslı Enver'in parmağındaki yüzüğün sırrı ortaya çıktı! 11