Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Aslı Enver’in yeni imajına sevgilisi Murat Boz bayıldı!

Aslı Enver’in yeni imajına sevgilisi Murat Boz bayıldı!

tarafından ker_def

‘Aslı’mla her şeyi yaparım’

Sevgilisi Aslı Enver’le henüz evlilik kararı almadıklarını söyleyen Murat Boz, aynı projede çalışabileceklerini, “Aslı’mla her şeyi yaparım” sözüyle anlattı… İstanbullu Gelin dizisinde fırtınalar gibi esen Aslı Enver, set arasında fırsat buldukça kendisini dışarıya atıyor.

Milliyet gazetesinin haberine göre Murat Boz ve Aslı Enver önceki gün Bebek’te Daire 1 Cafe’de, Dolunay Soysert, Teoman Serhat, Leyla Feray ve Buğra Gürsoy’la pazar kahvaltısı yaptı. Yoldan geçen Beşiktaş taraftarlarının kartal işaretine karşılık veren Boz, sevgilisine “Aslı’m” diye hitap ettiğini söyledi. ‘Kardeşim Benim 2’nin gişesiyle ilgili konuşan şarkıcı, “İyi bir film yaptık. Son sözü her zaman seyirci söyler. İlk filme göre düşük bir grafikle ilerliyor. Gişenin iyi gitmemesi beni mutsuz etmedi” dedi.

Aslı Enver'in yeni imajına sevgilisi Murat Boz bayıldı! 7

Enver’in yeni imajı hakkında konuşan Boz, “Ona her şey yakışıyor. Ben asla görüntüsüne karışmam” açıklamasını yaptı. Şarkıcı evlilikle ilgili, “Böyle bir kararımız yok. Netleşen bir şey olursa bunu duyarsınız” şeklinde konuştu. Boz, “Aslı Enver’le aynı projede yeniden yer almayı düşünüyor musunuz?” sorusuna ise, “Ben Aslı’mla her şeyi yaparım. Gerçekten Türkiye’de en iyi kadın oyuncuların başında geliyor. Güzel bir proje olursa neden olmasın?” yanıtını verdi.