Ana sayfa Dizi Haberleri Aslıhan Güner durdu durdu 3 yeni projeyle birlikte geliyor!

Aslıhan Güner durdu durdu 3 yeni projeyle birlikte geliyor!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –2003 yılında En İyi Arkadaşım isimli diziyle ilk kez ekranlara gelen oyuncu Aslıhan Güner, asıl çıkışını Show TV’de iki sezon yayınlanan Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizisiyle yaptı.

Oyuncunun İsmail Demirci ile başrolü paylaştığı Kuzey Yıldızı İlk Aşk, kariyerinde büyük bir çıkış yakaladığı bir yapım oldu. Güner, dizide canlandırdığı ‘Yıldız’ karakteri ile çok sevildi.Oyuncu ardından geçtiğimiz sezon Fox TV dizisi Uzak Şehrin Masalı ile ekranlara geldi. Fakat dizinin reytingleri düşük gelince 5. bölümde final yaptı.

Sosyal medyayı aktif kullanan oyuncu geçtiğimiz ay yaptığı bir paylaşımla dikkat çekmişti. Oyuncunun,  “Benim yine karnımda kelebekler sanki” mesajını paylaşması, yeni bir dizi sürprizi olarak yorumlanmıştı.

Ve sürprizi oyuncunun menajeri Abdullah Bulut verdi. Aslıhan Güner çok yakında 3 yeni projeyle hayranlarının karşısına çıkacak. Oyuncuyla birlikte fotoğrafını paylaşan Abdullah Bulut, “Çok güzel şeyler oluyor , yakında 3 ayrı film, 3 ayrı karakter. Çok heyecanlıyız!’ notunu düştü.

Aslıhan Güner durdu durdu 3 yeni projeyle birlikte geliyor! 1

Aslıhan Güner’in yer alacağı projelerden birinin adı, Tek… Oyuncu sinema filminde, usta isim Tamer Levent ile birlikte rol alacak. Çekimlerine başlanan film farklı bir teknikle çekiliyor. Filmde Tamer Levent, ‘Profesör Doktor Adem Tek’ karakterine hayat veriyor. Tek bir kişi üzerinden anlatılan bir hikaye ve geçmişe dönüşlerde ise bazı isimler yer alıyor.

Aslıhan Güner durdu durdu 3 yeni projeyle birlikte geliyor! 2

Aslıhan Güner de ana karakter Adem Tek’in vefat eden eşi Doç. Dr. Canan Güler Tek’i canlandırıyor. Hikayesini Gamze Birsöz Koç’un yazdığı, senaryosunu Kamuran Süner’in kaleme aldığı filmin uygulayıcı yapımcılığını Medyastil Film’in üstlendi. Tamer Levent, kendisi gibi akademisyen olan eşinin intiharından sonra akademiden ayrılan, şehirden uzağa yerleşen ve insanlara yardım etmek için Acil Psikolojik Destek Hattı çağrı merkezini kuran “Profesör Doktor Adem Tek” karakterine hayat veriyor.

Aslıhan Güner’in bir diğer projesi ise aynı zamanda eşi olan oyuncu Mert Kılıç ile başrolde yer aldığı Komutan filmi. Film çok yakında vizyona girecek. Oyuncunun diğer projesi ise şimdiden merakla bekleniyor. Güner yeni projesi ile ilgili ilk paylaşımını da yaptı.

Instagram hesabından story paylaşan oyuncu, “Hiç” isimli yeni projesinin senaryosunu okuduğunu gösteren paylaşımı ile heyecan yarattı.

Oyuncu, “Güzel heyecanlar, yeni bir benliğe yolculuğum” notuyla da bu sezonki üçüncü projesini de hayranlarına duyurmuş oldu.

Aslıhan Güner durdu durdu 3 yeni projeyle birlikte geliyor! 3