Ana sayfa Dizi Haberleri Ayça Ayşin Turan’ın kendisini merak eden hayranlarına bir mesajı var!

Ayça Ayşin Turan’ın kendisini merak eden hayranlarına bir mesajı var!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Güzel oyuncu Ayça Ayşin Turan, ekrana en son Star TV’de yayınlanan Ada Masalı isimli romantik komedi dizisiyle geldi. Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, aynı dizide beraber rol aldığı meslektaşı Alp Navruz ile olan birlikteliğiyle sık sık gündeme geliyor.

Bir dermokozmetik markasının güneş ürünlerinin marka elçisi olan oyuncu, son sosyal medya paylaşımıyla hayranlarını heyecanlandırdı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına, ‘Buluşmamıza çok az kaldı!’ sözleriyle seslenen oyuncu, yüzü olduğu güneş ürünlerinin reklam çekiminden anları sosyal medyada yayınladı.

Ayça Ayşin Turan'ın kendisini merak eden hayranlarına bir mesajı var! 8

Marka elçisi olduğu ürünlerin lansmanında konuşan oyuncu; “Özlemle beklenen yaz geldi… Yaz mevsimini çok seviyorum, ruhumun enerji kaynağı diyebilirim. Ancak her güzel şeyin olumsuz yanlarının olduğu gibi güneşin de zararlı ışınlarından cildimizi korumalıyız.  Uzun yıllar cildimi güneşten koruyorum cildimin sağlığını buna borçluyum diyebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Ayça Ayşin Turan'ın kendisini merak eden hayranlarına bir mesajı var! 9

Yakında yeni reklam filmiyle ekranlara gelecek olan Ayça Ayşin Turan aynı zamanda geçtiğimiz günlerde Ekin Koç ile bir dizide partner olacağı haberleriyle gündeme geldi.

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan’ın bir filmde birlikte kamera karşısına geçecekleri öğrenildikten sonra hiç birlikte fotoğrafları yayınlanmamıştı. Okuma provalarından da birlikte bir pozları çıkmadı. Ancak çekimleri kısa bir süre önce Assos’ta başlayan filmin setinden gelen ilk kare, ikilinin hayranlarını adeta coşturdu!

Ekin Koç ve Ayça Ayşin Turan, tek fotoğraf ile izleyenlerin gönlünü şimdiden çaldılar! 79

Sosyal medyada yapılan yorumlarda iki oyuncunun birbirlerine çok yakıştığı, enerjilerinin de tutmuş olduğu şeklinde yorumlar yapılıyor. Tek bir kare fotoğraf ile şimdiden gönülleri çelen iki oyuncunun filminin ismi Sen İnandır. Taff Pictures imzalı film, Netflix için çekiliyor.