Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Oyuncu Taner Ölmez’i özleyen hayranları bu habere çok sevinecek!..

Oyuncu Taner Ölmez’i özleyen hayranları bu habere çok sevinecek!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Mucize Doktor dizisinde canlandırdığı ‘Otizmli’ Dr. Ali’ karakteri ile gönüllerde taht kuran yetenekli oyuncu Taner Ölmez’in müziğe olan ilgisini ve müzik grubu BARABAR’ı bilmeyen hayranı yok denecek kadar azdır.

En son Blu TV’de yayınlanan Alef : Mal-i Hülya adlı dizide rol alan oyuncu, Ağustos ayında hayranlarıyla bu defa  sahnede hasret giderecek.

Serkan Keskin, Taner Ölmez, Fırat İkisivri, Caner Malkoç, Cihan Tanrıverdi, Özgür Taş, Serkan Polat, Sibel Altan’dan oluşan müzik grubu; BARABAR 20 Ağustos’ta Maximum Uniq Açıkhava’da sahne alacak.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Taner Ölmez (@taner_olmez)’in paylaştığı bir gönderi

Taner Ölmez bir röportajında BARABAR adlı müzik grubunun ortaya çıkışını şu sözlerle anlatmıştı; “Ben bu işin bu kadar ciddi bir şeye dönüşeceğini düşünmeden başladım. Semaver Kumpanya’da Semaver ve Kumpanya isimli oyunda canlı müzik vardı, ‘Banttan çalmasın’ dedi Serkan Keskin, Leyla and the Band’de birlikte çaldıkları Fırat İkisivri’yi çağırdı, Fırat da geldi, bir prova 15 prova oldu biz birbirimizi çok sevdik. Sonra Serkan’in evine taşındı provalar. Derken bugüne geldik.”

İlk kez Ankara’da sahneye çıktıklarını belirten Taner Ölmez, “İzleyici çok sevdi. Ben hatta bayağı şaşırdım, sahneye ilk kez çıktığımda izleyicinin türkülerin hepsini bilmesi beni çok mutlu etti, sonra. Müzik inanılmaz bir şeymiş, piramidin en üstündeki sanat, bir daha doğsam müzisyen olmak isterdim. Dünyanın neresine gidersen git, aynı şeyleri hissettiriyorsun insanlara. Gerçekten sanatın tüm türlerinden ötede” şeklinde konuşmuştu.

Türk Halk Müziği melodilerini batı müziği enstrümanları ve altyapısıyla düzenleyerek kendi tarzlarını oluşturan ve hatrı sayılır bir hayran kitlesine sahip BARABAR 20 Ağustos Cumartesi akşamı saat 20.00’da Maximum Uniq Açıkhava’da olacak.