Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı’ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o!

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı’ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detya – Show TV’nin sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, Cumartesi akşamlarının da neşesi haline geldi adeta. Dizinin başrollerinde oynayan İsmail Demirci ve Aslıhan Güner, kamera arkasında da iyi anlaşan iki isim. Oyuncuların hem arkadaşlıkları hem de kamera önündeki uyumları ile birlikte Kuzey ve Yıldız karakteri de birbirine çok yakıştırılıyor.

Aslıhan Güner, setten bol bol video ve fotoğraflar yayınlamakta. Oyuncunun yaptığı kamera arkası paylaşımlar, hayranlarını da bir hayli mutlu ediyor. Yaptığı her paylaşım, fanları tarafından sosyal medyada bir anda yayılıyor.

Güner’in samimi ve doğal kişiliği, esprili tavırlarıyla birlikte setin neşesi olduğu da görülüyor. Oyuncu, hem dizideki meslektaşları hem de sette çalışanlarla bol bol pozlar veriyor, takipçileriyle paylaşıyor.

Etkin bir şekilde instagram’ı kullanan oyuncunun paylaşımları, büyük beğeni toplarken, dizide abisi Sefer’i oynayan Toygan Avanoğlu ile yine kamera arkasında da abi-kardeş ilişkisi geliştirdikleri görülmekte.

Ailelerinden uzakta Ordu’da çalışan oyuncuların, birbirleriyle adeta bir aile gibi kenetlendikleri de anlaşılıyor. Kamera önünde olduğu gibi kamera arkasında da oyuncuların eğlenceli anlar geçirdikleri ve birbirlerine karşı yakınlıkları da görülüyor.

Toygan Avanoğlu ile fotoğraflarını paylaşan Aslıhan Güner, kimi zaman da Avanoğlu’nun kamerasına pozlar veriyor.

İşte iki oyuncunun kamera arkasından son yayınladıkları pozları…

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı'ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o! 10

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı'ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o! 11

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı'ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o! 12

Aslıhan Güner,  yönetmen Ayça Yaykin ile de ilk instagram pozunu paylaştı…

Aslıhan Güner, Kuzey Yıldızı'ndaki abisi ile kamera önünde neyse, arkasında da o! 13