Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Güner müjdeyi sosyal medyadan duyurdu!..

Aslıhan Güner müjdeyi sosyal medyadan duyurdu!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Aslıhan Güner ve Mert Kılıç hayranlarının merakla beklediği Komutan adlı sinema filminin vizyon tarihinin açıklanmasına sayılı günler kaldı.

Ünlü oyuncu çiftin birlikte kamera karşısına geçtiği filmin vizyon tarihi daha önce yapılan açıklamada geçtiğimiz 20 Mayıs olarak duyurulmuştu.

Ancak sosyal medyadan yapılan açıklamada, Komutan filminin vizyon tarihinin yaz sonuna ertelendiği, daha güçlü bir komutan filmi için bu ertelemenin yapıldığı ve yeni vizyon tarihinin en kısa zamanda duyurulacağı belirtilmişti.

Aslıhan Güner müjdeyi sosyal medyadan duyurdu!.. 8

Ve beklenen haber geldi. Haberi filmin başrol oyuncusu Aslıhan Güner sosyal medya hesabından verdi. Oyuncu instagram paylaşımında, filmin vizyon tarihinin açıklanmasına 5 gün kaldığını duyurdu.

Mert Kılıç’ın aynı zamanda Selahattin Sancaklı ile birlikte yönetmenliğini yaptığı aksiyon ve dram türündeki filmde Mert Kılıç ve Aslıhan Güner ikilisine Can Kızıltuğ ile Emre Bulut eşlik ediyor.

Aslıhan Güner müjdeyi sosyal medyadan duyurdu!.. 9

Filmin konusu ise şöyle;  Suriye’nin El Bab bölgesinde düzenlenen özel bir operasyon sırasında üç kişilik bir Türk Özel Kuvvetler Timi şehit düşer. Teröristler, şehitlerin cenazelerini ele geçirmeyi planlar.

Ancak Türkiye ne olursa olsun şehitlerini geride bırakmamakta kararlıdır. Bu amaçla Binbaşı Tuna Alkan ve üç askeri, şehitleri vatana geri getirmekle görevlendirilir. Bu sırada Suriye’de pek çok terör örgütü ya da farklı ülke çıkar çatışması halindedir. Türk Silahlı Kuvvetleri, görevli askerlere belirli bir noktaya kadar destek olur. Ne olursa olsun üç şehidin cenazesi vatanlarına geri getirilmelidir.