Ana sayfa Sosyal Medya Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinde ayrıldı ama partnerinden kopamadı!

Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinde ayrıldı ama partnerinden kopamadı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin dikkat çeken genç oyuncularından birisi de Nilsu Yılmaz. 2013 yılından bu yanı setlerde yer alan Nilsu Yılmaz, çeşitli projelerde deneyim kazandıktan sonra Payitaht Abdülhamid’deki Dilruba karakteri ile dikkat çekti.

Kırmızı Oda dizisinde canlandırdığı Melek karakteri ile 6 bölümlük konuk oyunculuğa rağmen kariyerinin en iyi çıkışını yapan Nilsu Yılmaz, sonrasında ise Kardeşlerim dizisinin ekibine katıldı. Cemile karakteri ile dizide yer alan ve 25 bölüm boyunca da iyi bir performans ortaya koyan oyuncu, geçtiğimiz ay hikayeye veda etmişti.

Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinde ayrıldı ama partnerinden kopamadı! 8

Cemile karakterinin rolünün bitmesi nedeniyle Nilsu Yılmaz’ın Kardeşlerim dizisindeki mesaisi tamamlandı ama rol arkadaşı Berk Ali Çatal ile aralarındaki bağ kopmadı. İki genç oyuncu bir konserde buluştu…

Berk Ali Çatal dizide Tolga karakterini canlandırıyor. Cemile ile Tolga’nın dizideki hikayesi yarıda kaldı ama ortaya hoş bir dizi çifti çıkmıştı. İkilinin konserde bir araya gelmesi aralarındaki bağın devam ettiğini gösteriyor.

Nilsu Yılmaz, Kardeşlerim dizisinde ayrıldı ama partnerinden kopamadı! 9

Aralarında bir aşk olduğu şeklindeki iddiayı soran muhabirlere Nilsu Yılmaz, “Öyle şeyler konuşuluyor ama öyle bir şey yok. Yakın arkadaşız biz. Partnerlik yaptık birlikte” diyerek aralarında aşk olmadığını belirtti.

Kardeşlerim dizisinden ayrılmasına rağmen görüştü kişiler olduğunu ve bunlardan birisinin de Berk Ali Çatal olduğunu belirten Nilsu Yılmaz, şöyle konuştu.

“Kardeşlerim dizisinden çok güzel insanlar kaldı bana, onlardan birisi de Berk. o yüzden sürekli iletişim halindeyiz, görüşüyoruz. Ama öyle bir şey yok.”