Ana sayfa Dizi Fragmanları Aslıhan Güner yine döktürdü! Kuzey Yıldızı bomba gibi geliyor!

Aslıhan Güner yine döktürdü! Kuzey Yıldızı bomba gibi geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Show TV ekranlarının sevilen dizilerinden Kuzey Yıldızı, 28. yeni bölümü ile 6 Haziran Cumartesi akşamı izleyicileriyle buluşuyor. Dizinin yeni bölümünden ilk görüntüler yayınlandı. Aslıhan Güner, ‘Beyaz Giyme Toz Olur’ isimli türkü performansı ile yine döktürüyor…

2 ay çekimlere ara veren Kuzey Yıldızı dizisinde koronavirüs pandemisinin etkilerinin azalması ile çekimler yeniden başlamıştı. Yaz boyunca izleyicileri neşelendirecek olan ekip, 2 aylık karantina döneminde dinlendi ve işlerine dört elle yeniden sarıldı.

Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’nin başrolünde yer aldığı Kuzey Yıldızı dizisinin 28. yeni bölümünde hem Yıldız karakterinin inatçılığı hem de güzel sesiyle okuduğu Türkü izleyicileri etkileyecek.Yıldız ve Kuzey didişmelerine hasret kalanlar Cumartesi akşamı Kuzey Yıldızı dizisine kavuşuyor.

Toygan Avanoğlu, Cezmi Baskın, Zeynep Kankonde, Hüseyin Soysalan, Uğur Demirpehlivan gibi birçok başarılı ismin yer aldığı diziden Yasemin Hadivent, kedisine bakacak kimseyi bulamadığıiçin ayrıldığını duyurmuştu.

Kuzey ile Yıldız’ın yine tatlı inatlaşmalarının ekrana geldiği 28. bölüm fragmanında ayrıca Nahide’nin verdiği yumurtaya bir bebekmiş gibi bakmaya çalışan Sefer’in eğlenceli halleri izleyenleri güldürüyor.

Kuzey’le Yıldız’ın sınavı, Sefer ve Nahide için gerçek olmuştur. Sefer, sonunda baba olacaktır. Yıllardır bu anı bekleyen ve hazırlanan çiftimiz aslında ne kadar acemi ve hazırlıksız olduklarını fark ederler. Bunun paniğini tabi ki tek başına yaşamayacaklar, çevresindeki herkesi de bu girdaba sürükleyeceklerdir.