Ana sayfa TV Programları Zuhal Topal’ın tehdidiyle kayınvalideler sus pus oldu! Zuhal Topal’la Sofrada’da büyük değişim!

Zuhal Topal’ın tehdidiyle kayınvalideler sus pus oldu! Zuhal Topal’la Sofrada’da büyük değişim!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zuhal Topal’ın diskalifiye kozu, kayınvalideleri yola getirdi! Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasında Yasemin gelinin puanlamasının yapıldığı 413.bölüm 3 Haziran Çarşamba günü yayınlandı. Muz takıntısı bulunan Şenay hanım, muzlu saray sarması tatlısı gelince yemekte zorlandı. O anlar izleyiciler için de şaşkınlık içinde izlenen anlardan oldu.

Yasemin gelin yemekleri herkesin beğendiğini ve 8-9 puanlar beklediğini belirten bir yorum yaptı. Puanlar gelin hanımın beklediğinden biraz düşük geldi. Ancak diğer programlar düşünülünce bu hafta kayınvalideler son derece kendilerine ve hareketlerine dikkat eder oldu. Peki bunun sebebi neydi? Tabii ki Zuhal Topal’ın yeni kuralı olan diskalifiye tehdidi… Önceki gün açıklama yapan Zuhal Topal, puanlamada ve yorumlarda kasıtlı olarak hareket eden bir kayınvalide görür ise onu diskalifiye edeceğini açıklamıştı.

2 sezondur devam eden programda bu karardan sonra kayınvalidelerin sakinleşmesi, daha kontrollü olması, hak yemekten biraz daha uzaklaşmaları iyi gelişmeler olarak görülüyor.

Özden hanım 8 puan vererek, Yasemin hanımı çok mutlu etti. Şenay hanım 7 puan vererek yine de iyi bir davranış sergiledi. Ayfer hanım 6 puan verdi. Zuhal Topal, bu puanı düşük bulduğunu belirtti. Programda tam bir dejavu yaşanıyor… Daha önce 5-6 puanlar çok iyi puanlar iken, yeni dönemde düşük bulunuyor. Sedef hanım ise 8 puan vererek gelin hanımın takdirini aldı.

Zuhal Topal ise Yasemin hanıma 9 puan vererek, günün sürprizini yaptı.

Zuhal Topal’la Sofrada yarışmasının bu hafta puanlama noktasında daha makul olduğu ve izleyicileri de tatmin ettiği gözlemleniyor. İşte Çarşamba günkü bölümde yaşanan puanlama anları ve kayınvalidelerin sus pus oldukları, eski hırçınlıkların çok azaldığı görüntüler…