Ana sayfa Dizi Haberleri Ünlü komedyen Gupse Özay, doğumuna sayılı günler kala yaptığı paylaşımla güldürdü!

Ünlü komedyen Gupse Özay, doğumuna sayılı günler kala yaptığı paylaşımla güldürdü!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay -Karnı burnunda anne adayı oyuncu Gupse Özay 30 Temmuz’da 38 yaşına bastı. Ünlü oyuncu yeni yaşını sosyal medya paylaşımıyla kutladı.

2020 yılında meslektaşı Barış Arduç ile Çaşme’de sürpriz bir nikahla evlenen Gupse Özay 8 aylık hamile. Çiftin kız çocukları olacak. Gupse Özay’ın kendi doğum gününü kutladığı instagram paylaşımında karnının iyice büyüdüğü hayranlarının gözünden kaçmadı.

Oyuncu paylaşımına;” İyi ki doğdum arkadaşlar. Kutlamayı unutanlar paniklesin diye koyuyorum bu fotoyu. Nice mutlu yıllar bana……” şeklinde esprili bir de not düştü.

Ünlü komedyen Gupse Özay, doğumuna sayılı günler kala yaptığı paylaşımla güldürdü! 7

Oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce yorum aldı. Eda Ece, Bensu Soral, Burcu Biricik, Demet Evgar, Gonca Vuzlateri ve Şebnem Bozoklu’nun da aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları da yorumlarıyla ünlü komedyenin doğum gününü kutladılar.

Hamileliğini gözlerden uzak geçiren Gupse Özay’ın, doğumuna sayılı günler kala yaptığı bu paylaşım hayranlarını da oldukça mutlu etti.

Deliha filminin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Gupse Özay  ve Batış Arduç çiftinin kızlarına ne isim verecekleri de ayrıca merak konusu. Ünlü çiftin sevenleri, ikiliden gelecek güzel haberleri heyecanla bekliyor.