Ana sayfa Kadın Haberleri Aslıhan Güner’in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor!

Aslıhan Güner’in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Şimdilerde Kuzey Yıldızı dizisindeki Yıldız karakteriyle çok konuşulan Aslıhan Güner, oyunculuğuyla olduğu kadar güzelliğiyle de ekranda göz dolduran isimlerden.

Özellikle dizi için saçlarını kızıla boyadıktan sonra daha çok dikkat çeken oyuncu, Karadenizli Yıldız olarak izleyicinin gönlünde taht kurdu.

Yaz sezonunda bir de film projesinde yer alan Aslıhan Güner, bir süredir Balıkesir’deydi.

TRT için çekilen Hanımağanın Gelinleri isimli dizide Defne adında bir arkeoloğu oynayan Aslıhan Güner, yeni imajıyla da dikkat çekecek.

Ünlü oyuncunun Kuzey Yıldızı dizisinin ardından sosyal medyadaki takipçileri de arttı. Güner’in paylaşımlarını ilgiyle takip edenler, zaman zaman kız kardeşleriyle fotoğraflarına da rastlıyor.

Özellikle film çekimlerinde Neslihan Güner isimli kız kardeşi ile de bir fotoğrafını yayınlamıştı. Abla kardeşin film setinde birlikte vakit geçirdikleri görülüyordu.

Güner, “Şefkat Tepe” dizisinin çekimlerinde tanıştığı oyuncu Mert Kılıç ile 2013 yılının Haziran ayında evlenmişti.

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 16

1987 İstanbul doğumlu olan Aslıhan Güner’in Annesi Malatyalı babası ise Sivaslı. Oyuncunun, Neslihan ve Yasemin adında kız kardeşleri ve bir de erkek kardeşi var.

Güner’i kız kardeşleri ile görenler şaşırıyor. Özellikle Yasemin Güner’in ablasına benzerliği büyük dikkat çekiyor. Onun gibi mavi gözlü olan Yasemin Güner de zaman zaman sete ablasını ziyaret geliyor.

 

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 17

Aslıhan Güner ve Annesi

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 18 Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 19 Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 20

Aslıhan Güner ve  kız kardeşi Yasemin Güner’in benzerlikleri şaşırtıyor. İki kardeş de mavi gözlü. Neslihan Güner mavi gözlü olmasa da ablalarına benziyor.

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 21

Üç kız kardeş, bu pozlarıyla da hayvansever bir aile olduklarını gösteriyorlar…

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 22 Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 23

Aslıhan Güner,  anneler gününde annesiyle verdiği pozları böyle paylaşmıştı…

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 24

Hanımağanın Gelinleri filminin çekimlerine Aslıhan Güner’in kız kardeşi Neslihan Güner de gelerek ablasına eşlik etmişti. İşte iki kardeşin karavandan bir pozu:

Aslıhan Güner'in kızkardeşlerini gören çok şaşırıyor! 25