Ana sayfa Dizi Haberleri Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı!

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi/Detay – Fox TV’nin entrikası bol, dram ve komedinin iç içe geçtiği dizisi Yasak Elma’nın çekimleri bir süre önce başlamıştı.

Dizide Yıldız karakterini oynayan Eda Ece, son sezonda karakterine öyle oyunlar ekledi ki senaryoda bile Yıldız’a özel sahneler yapılmaya başlandı.

Ece, karakteri dramatik halinden çıkarıp adeta traji-komik bir kişiliğe dönüştürdü. Kimi zaman yaptığı ilginç espriler, tuhaf sonradan görmüş davranışları ve komik halleriyle Yıldız, dizinin çok izlenen sahnelerine imza atmaya başladı.

Sezon arasında bile Yıldız’ın çok güldüren eğlenceli sahneleri binlerce kez Youtube üzerinden izlendi.

Eda Ece de sosyal medya paylaşımlarıyla hem diziye hem de Yıldız’a olan ilgiyi bir an olsun düşürmedi.

Temmuz ortasında Yasak Elma’nın yeni sezon bölümleri çekilmeye başlandı. Malum, karantina nedeniyle çekimlerine uzun bir süre ara verilmişti. Yeniden sete dönüldü ve Yasak Elma’nın yeni sezon bölümleri için sete çıkıldı.

Eda Ece, yine yaptığı paylaşımlarla izleyiciyi 4. sezon için heyecanlandırmaya devam ediyor. Setten sürekli farklı storyler ve kareler paylaşan oyuncu, sık sık da dizide oğlu Halit Can’ı oynayan minik Kuzey’i paylaşmakta.

Çekimler öncesinde Kuzey’i çok özlediğini vurgulayan ve sette ilk gördüğü gün öpücüklere boğan Eda Ece, yine bir set gününde Kuzey’in hallerini paylaştı.

İşte Eda Ece’nin gözünden minik Kuzey yani Halit Can…

 

Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı! 11 Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı! 12 Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı! 13 Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı! 14 Eda Ece, Yasak Elma dizisinin setinde onu çekmeye de öpmeye de doyamadı! 15