Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi’ne isyan etti! “Yazıklar olsun… Pislik içinde, hayvanlar hasta!”

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi’ne isyan etti! “Yazıklar olsun… Pislik içinde, hayvanlar hasta!”

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Ufak Tefek Cinayetler dizisindeki Merve rolüyle ekranlarda adeta fırtınalar estirdikten sonra ortalardan kaybolmuştu Aslıhan Gürbüz. Ünlü oyuncunun Balıkesir’de olduğu ve bir süredir orada yaşadığı sosyal medya paylaşımlarından da görülüyor. Gürbüz, Ayvalık’ta doğa ile baş başa bir hayat kurdu ve hem bozulan sağlığını düzeltti hem de daha sakin bir hayata geçti.

Oyuncu, dizi devam ederken ‘donuk omuz’ isimli bir rahatsızlıkla uğraşıyordu. Aynı zamanda finale kısa bir süre kala da bel fıtığı ameliyatı geçirmişti. Bir kaç yıl içinde 4 ameliyat ve 2 sakatlığın ardından oyuncu kendisini dinlenmeye aldı ve ekrandan uzak, huzurlu bir hayat sürüyor.

Bir süredir Ayvalık’ta olan oyuncu, sosyal medya hesabından kimi zaman tatlı dille, kimi zaman kinayeli mesajlarıyla, kimi zaman eleştirel yorumlarıyla turizm beldesi olan ilçenin arka sokaklarında neler olduğunu anlatmaya çalışıyor! Özellikle sokak hayvanlarının durumuna dikkat çeken oyuncu, yavru kedilerin gözlerinin kör olmasını ilçenin sokaklarındaki çöplerden yayılan hastalıktan olduğu kanısında.

Kimi zaman gözlerinde sorun olan kedileri kendi imkanlarıyla veterinere götürüp tedavi ettirmeye çalışan Aslıhan Gürbüz, bir kaç arkadaşıyla verdiği bu çabaya karşın durumu düzeltmeye yetemiyor tabii ki… Dolayısıyla sosyal medyadan belediyeye de seslenerek durumu anlatmaya çalışıyor.

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 13

Ayvalık halkının da duyarsızlığına dikkat çekiyor oyuncu. Sokaktaki hayvanları hiç önemsemeyen ilçe halkını da eleştiren, yerlere atılan çöpleri gösteren oyuncu, çektiği videoda yavru bir kediyi gösterip onun da gözünün kör olduğunu anlatıyor ve şu sözleri sarfediyor:

“Yine işlek bir sokakta, yine perişan halde iki gözü birden kapanmış nefes almakta zorlanan bir yavru. Niye burada böyle bir salgın var hayvanların gözleri kapanıyor? Çünkü çok pis sokaklar ilaçlama yapılmıyor! Niye belediye kedilerle hayvanlara ilgili çalışmıyor?

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 14

Delirmiş kadınlar gibi story7ler çekip birilerini etiketleyeceğim artık. Yazıklar olsun, hakikaten tatlı dille de yazdık ille galeyana gelip herkesi etiketlemek mi gerekiyor?”

Oyuncu bu serzenişinin ardından ilçenin arka sokaklarındaki içler acısı durumu gösteriyor. Yerlere dökülen çöplerin pislik yaydığını, buradan yemek yemeye çalışan hayvanların da hastalandıklarını aktarıyor. Gürbüz, “Buradaki çere çöpe pisliğe bakın! Orada taşmış alınmamış çöpler, her yerde kediler. Haliyle bu çöplerden besleniyorlar. Popilasyonları çok fazla çünkü hiç bir şekilde kısırlaştırılmıyorlar. Buralardaki hayvanlar bu iğrençliğin içinde bir şekilde virüs kapıyorlar. Böyle bir yer burası, böyle!”

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 15

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 16

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 14

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 18

Aslıhan Gürbüz, Ayvalık Belediyesi'ne isyan etti! "Yazıklar olsun... Pislik içinde, hayvanlar hasta!" 19