Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Gürbüz kariyerinde bir ilke imza atacak!

Aslıhan Gürbüz kariyerinde bir ilke imza atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Uzun yıllardır ekranlarda yer almakta olan Aslıhan Gürbüz ismini dizi hayranları birbirinden farklı birçok diziden hatırlıyor. 2008 yılından bu yana projelerde yer alan oyuncu ilk önemli çıkışını Bir Bulut Olsam dizisiyle yapmıştı.

Birçok kişi için ise Yahşi Cazibe dizisindeki karakter unutulmazlar arasında ve oyuncu yine bu projede Azeri şivesi ile konuşma başarısı da sergileyerek akıllarda kaldı. Ufak Tefek Cinayetler dizisi ile etkili bir çıkış yapan ama 2018 yılında yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle de sıkıntılar yaşayan oyuncu, uzun bir süre ekrana da ara vermek durumunda kaldı.

Ancak Aslıhan Gürbüz iki yıldan fazla bir ara verdikten sonra yeniden ekranlara Kırmızı Oda dizisinde konuk oyuncu olarak döndü. Hayranlarının isteklerini kırmayarak kendisinin de çok sevdiği Masumlar Apartmanı projesine Ceylan karakteri ile katılan oyuncu, yine etkili performansı ile göz doldurdu.

Aslıhan Gürbüz kariyerinde bir ilke imza atacak! 7

Aslıhan Gürbüz’ün hayranlarına yeni müjdesi ile ilk kez yer alacağı dijital dizi projesi olacak. Nejat İşler ile birlikte HBO için çekilecek olan Kör Noktası dizisinin kadın başrolü olması, ünlü oyuncuya kariyerinde bir ilke imza atma fırsatı da tanıyacak.

İlk kez dijital projelerde yer alacak olan Aslıhan Gürbüz, aynı zamanda Türkiye piyasasına yakında girmesi beklenen HBO’nun da ilk yerli yapımlarından birisinde rol almış olacak.

Ahmet Katıksız gibi usta bir yönetmen ile Elif Usman gibi tanınmış bir senaristin projede bulunması da Kör Noktası dizisini önemli kılıyor.

Nejat İşler son yıllarda dijital yapımlarla yeniden hayranlarının karşısında ve bu durum da oldukça memnun edici bir gelişme. Polis rolüyle yeni dizide izleyeceğimiz oyuncu, hayranlarını da memnun etti.

Çekimlerine gelecek ay başlanması beklenen Kör Nokta dizisi 8 bölümden oluşacak ve 2023 yılında da projenin izleyicilerle buluşması planlanıyor.