Ana sayfa Sosyal Medya Aslıhan Malbora için hayatın akışına direnmek faydasız!

Aslıhan Malbora için hayatın akışına direnmek faydasız!

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay—Güzel oyuncu Aslıhan Malbora Show TV’nin Ay Yapım imzalı dizisi Üç Kuruş ‘ta canlandırdığı ‘Leyla’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Yeni sezonda ekranlara Fox TV’de Darmaduman adlı gençlik dizisi ile gelen oyuncu Vogue Dergisi’ne çarpıcı açıklamalarda bulundu. “Hedef koymazsam yolumu kaybederim” sözleriyle dikkat çeken Aslıhan Malbora, “Akışa direnmenin faydasını hiç görmedim” ifadelerini kullandı.

Aslıhan Malbora için hayatın akışına direnmek faydasız! 7

Çocukluğundan beri hayalperest biri olduğunu belirten güzel oyuncu “Sevgi ve merhamet kalbime giden yolun anahtarları” dedi.

Aslıhan Malbora giyim tarzını ise şu sözlerle tanımladı; “Tam bir spor ayakkabı kadınıyım. Salaş tarzıma ufak bir dişilik eklemeyi seviyorum.”

Beverly Hills dizisinin yerli uyarlaması olarak önce çıkan Darmaduman dizisinde ‘Ece’ karakterini canlandıran Aslıhan Malbora partneri Aytaç Şaşmaz ile güzel bir uyum yakaladı. İkili, ‘Ece’  ve ‘Evren’ karakterleri ile izleyicileri bir hayli etkiliyor.

Fox TV’nin iddialı bir yapım olarak lanse edilen dizisi Darmaduman, ne yazık ki izleyicide bir karşılık bulamadı! Bir döneme damga vuran gençlik dizisi Beverly Hills 90210 isimli ABD yapımının yerli uyarlaması olan Darmaduman, hepsin birbirinden başarılı oyuncuların güçlü performanslarına karşın yine de beklenen izleyiciye ulaşamadı! Dizi 9. bölümüyle final yapacak.