Ana sayfa Dizi Haberleri Dudaktan Kalbe dizisiyle gönüller çelen Aslı Tandoğan’dan hayranlarını üzen yeni dizi kararı!

Dudaktan Kalbe dizisiyle gönüller çelen Aslı Tandoğan’dan hayranlarını üzen yeni dizi kararı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1979 yılında dünyaya gelen ve 2000’li yılların başından itibaren de birçok dizi ve sinema filminde izlediğimiz Aslı Tandoğan, kariyeri ile ilgili önemli bir karar aldı.

2005 ile 2006 yıllarında yayınlanan Aşka Sürgün isimli dizideki Dilan karakteri ile büyük beğeni toplayan oyuncu, 20 yıllık kariyerinde çok önemli projelerde bulundu. Dudaktan Kalbe, Kapalıçarşı, Zehirli Sarmaşık, AŞK ve Muhteşem Yüzyıl Kösem gibi yapımlarda izlediğimiz Aslı Tandoğan, tam 4 yıldır televizyon dizilerinden uzakta duruyor.

Uzun çalışma koşulları nedeniyle televizyona iş yapmak istemeyen oyuncu, en son Menajerimi Ara dizisine konuk olarak katılmıştı. Son dönemde sinema filmleri ile setlerde yer alan oyuncu, sadece Prenses isimli bir dijital dizide bulundu.

En son Kadınlara Mahsus isimli sinema filminin çekimlerinde yer alarak yeniden setlerde yer alan Aslı Tandoğan, bu dönemde de televizyon dizilerine dönme konusunda pek de istekli olmadığını söyledi.

Oyuncu, “Dizi projeleri okuyorum ama sanırım bu sene de birazcık ağırdan alıyorum. Çocuklar daha küçük, onlarla vakit geçirmek daha eğlenceli geliyor” diye konuştu.

Kadınlara Mahsus isimli sinema filminin yayına girmesini bekleyen oyuncu, ayrıca bir markanın yüzü olarak da reklam kampanyalarında yer aldığını sözlerine ekledi.