Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Dinçer Güner uyarıyor; Jüpiter 12 Ağustos’a kadar retro!

Astrolog Dinçer Güner uyarıyor; Jüpiter 12 Ağustos’a kadar retro!

tarafından ker_def

Astrolog Dinçör Güner, youtube kanalında hayranları ile buluşmaya devam ediyor. Burçlar, gezegenlerin durumu ve bunun hayatımıza etkileriyle ilgili çok sayıda paylaşım yapan ve takipçilerini bilgilendiren Dinçer Güner, yeni bir video daha yayınlandı.

Jüpiter’in 12 Ağustos’a kadar retroda olacağını hatırlatan Dinçer Güner, önemli uyarılar yaptı. Videodan tamamını izleyebilirsiniz.

Ayrıca Dinçer Güner’in aşağıdaki sözlerine de dikkat etmenizde fayda var.

“Jüpiter geri harekette iken, bütçenizi idare etmekte zorlanıyor, para konularını yönetemiyormuş gibi hissederseniz ve genel olarak eğitim konularında aksaklıklar, zorluklar ve isteksiz duygularınız oluşursa 12 Ağustos’a sonra işler bu konularda biraz daha rayına girmeye başlayacak merak etmeyin.
Büyük finansal yatırımlar için daha ihtiyatlı olunması gereken bir zaman dilimi olacaktır. Birkaç kere detaylıca düşünmekte fayda var.

Eğer bir dava açacak iseniz doğru avukatla çalışmaya özen gösterin, davaların sonuçlanması Jüpiter retrosu döneminde elde olmayan sebeplerden ötürü biraz uzayabilir.
Bu dönem yine fırsatlar yakalanabilir amma velakin fırsatları değerlendirip hayata geçirmekte gecikmeler meydana gelebilir.

Daha derin, daha felsefi düşünebiliriz. Din, felsefe, inançlarla ilgili konularda derinleşmek, araştırmalar yapmak için harika bir dönemdir.

Bu dönem ruhsal derinleşmeler söz konusu olacağından, terapi almak, danışmanlık almak çok daha iyi gelecektir.
İçel olarak büyüme, gelişme, ruhsal olgunluk içinde harika bir dönemdir. Bizlere epey faydası olacak kaynak veya kişilerle karşılaşabiliriz.

Bu dönem kilo almaya biraz daha elverişli bir dönemde olacağız. Diyet –kilo verme motivasyonumuz biraz düşebilir.
Jüpiter YAY burcunda geri gideceği için,

Seyahatlerde daha temkinli olmalı, aksilikler çıkabilir, planlar değişebilir, iptal olabilir. Takip ettiğiniz fikir öncüleri, düşünce akımları hayal kırıklığı yaratabilir. Almayı hedeflediğimiz eğitimlerde gecikmeler, aksaklıklar söz konusu olabilir. İçsel, manevi, inançlarımız anlamında daha da derinleşebilir. Spora karşı istek ve arzular azalabilir. Kasım ayından beri öğrendiğimiz tüm yeni bilgileri içselleştirme, derinleştirme ve sindirme zamanı olacak. Fiziksel özgürlük yerine daha içsel özgürlüğün peşinde olacağız. Yabancılar, uluslar arası alanda yapacağınız işlerde, akademik çalışmalarda, ticari konularda bazı gecikmeler ve aksaklıklar oluşabilir. “