Ana sayfa TV Programları Kuaförüm Sensin 12 Nisan Cuma haftanın finalinde neler olacak?

Kuaförüm Sensin 12 Nisan Cuma haftanın finalinde neler olacak?

tarafından ker_def

Kuaför ve makyözler büyük ödülün sahibi olmak için yarışıyor… Kuaförler ve makyözler, takımlar halinde, kıyasıya bir rekabete giriyor. Birbirinden yetenekli usta kuaförler ve makyözler, hem zamanla yarışıyor hem de zorlu modellerini, en iyi saç ve makyaj için ikna etmeye çalışıyor.

Kazanan takımın her hafta 10 bin lira para ödülü kazanacağı “Kuaförüm Sensin”de takımlar modellerinin saçını ve makyajını, her gün programın sunucusu Özge Borak tarafından kendilerine verilen saç konseptine uygun biçimde yapıyorlar.

Kuaför’üm Sensin’de bugün kuaför Öncü Aslan, makyöz Özlem Aslan, model Dilara Körpeş’ten oluşan birinci takım, kuaför Ferit Tural, makyör Can Özer, model Gaye Özdemir’den oluşan ikinci takım, kuaför İsmihan Çetin, makyöz Alev Işık, model Hilal Aktürk’ten oluşan üçüncü takım ve kuaför Selami Ersoy, makyöz Tuğba Babacan, model Hülya Tiryaki’den oluşan dördüncü takım modellerin yüz şekline göre kesim yapmak için yarışıyor.

Kıyasıya geçen yarışın sonunda hangi takımın kazandığı belli oluyor!

Bu programda birbirinden iddialı 4 takım, onlara eşlik eden modeller, kıyasıya rekabet, bazen mutluluk bazen gözyaşı ama en çok da heyecan ve eğlence sizleri bekliyor! “Kuaförüm Sensin” 12 Nisan Cuma günü saat 10.00’da yeni bölümüyle Show TV’de!