Ana sayfa Günlük Burç Yorumları Astrolog Nuray Sayarı 2019 OĞLAK BURCU’nu anlattı; hırslı davranışlardan uzak durun!

Astrolog Nuray Sayarı 2019 OĞLAK BURCU’nu anlattı; hırslı davranışlardan uzak durun!

tarafından ker_def

Ünlü Astrolog Nuray Sayarı, 30 Aralık Pazar günü Star TV ekranında izleyicilerle buluşan Özlem Denizmen’in sunuculuğunu yaptığı Kadınca programına konuk oldu.

Burçlarla ilgili 2019 yılı tahminlerini izleyicilerle paylaşan Nuray Sayarı, önemli bilgiler verdi.

OĞLAK BURCU için 2019 yorumları yapan Sayarı, bu burcun insanı için yeni yılda hırslı olmaktan uzak durması gerektiğini söyledi.

İşte Sayarı’nın yorumları:

Oğlaklar eskiyi yıkacak, yeniyi kuracak. 2018 yılında çok yıkımlar, sarsıntılar, maddi kayıplar yaşadılar. Ama birçok Oğlak burcu da boşanmalara şahit oldu. Ancak şimdi sarsıldıkları, sıkıntısını yaşadıkları her şeyden arındıkları bir yıl geliyor.

Hayat onları geliştirecek. Sorumlulukları çok daha fazla artacak. Yılın 3-4 ayında kredi borçlarına girmemeye, ihtiraslı davranmamaya, maddi konularda dikkatli olmaya özen göstermeliler. Hırslı davranmaktan uzak durmalısınız.

Kulaktan doğma duyduklarınıza inanmamaya özen gösterin. Düzeninizin kalıcı olmasına dikkat edin. Fırsatların büyük imkanlar getirmesine aldanmadan yani düşünmeden iş değişimleri yapmamaya özen gösterin.

Önce planlı olmaya çabalayın.

Yeni bebek düşünmeyen, yeterince çocuğu olan ve çocuk yapmayı planlamayanlar için sürpriz bir gebelik gündeme gelebilir.

Oğlaklar çocuk isterlerse çok şanslı olacaklar.